Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
вказівки до КУРСОВОЇ з диз проекту.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
27.10.2018
Размер:
104.45 Кб
Скачать

Ііі. 3. Макетна частина

Макетна частина передбачає презентацію моделі, виконаної згідно з темою кваліфікаційної роботи, в масштабі 1:2 або 1:1 (масштаб узгоджується з керівником курсової роботи).

Виріб повинен відповідати всім технологічним вимогам даної кваліфікаційної роботи, які описані в пояснювальній записці та розроблені її графічній частині .

ЗАХИСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Курсова робота виконується студентами в терміни, що встановлені навчальним планом. До захисту не допускається робота, яка не була системно опрацьована студентом під час навчання у ВНЗ , про що на кафедру має бути надане відповідне свідчення викладача у письмовому вигляді. Кафедрою призначається комісія з прийому кваліфікаційних робіт, яка заслуховує відповіді студентів. Студенту надається до десяти хвилин для викладення основних положень роботи. У доповіді студент повинен висвітлити завдання роботи, дати характеристику процесу виконання роботи та її результатів Виступ повинен бути коротким, але змістовним. Цьому сприятиме старанно добраний та добре виконаний ілюстративний матеріал, який тільки демонструється. Після виступу студент відповідає на запитання членів комісії та осіб, присутніх на захисті. Результати захисту оцінюються на закритих нарадах комісії після того, як будуть вислухані захисти всіх присутніх студентів. Захищена студентом курсова робота оцінюється комісією оцінками “5”, “4”, “3”, “не зараховано”.

На оцінку захисту впливає:

  • якість виконання і обсяг роботи, представленої у графічній частини проекту;

  • якість виготовленого макету, що повинен відповідати всім функціональним, естетичним, етичним та інноваційним вимогам даної кваліфікаційної роботи, які описані в пояснювальній записці та розроблені в графічній частині;

  • чіткість викладення основних положень роботи в пояснювальній записці;

  • ритмічність роботи студента над темою на протязі семестру;

  • повнота та наукова обґрунтованість виконання завдання;

  • творча самостійність студента при виконанні курсової роботи;

  • глибина і систематичність отриманих студентом при виконанні роботи знань і вмінь;

  • участь студента в наукових семінарах і конференціях з доповідями з тематики роботи:

  • охайність оформлення та якість виготовленого виробу.

Результати захисту курсової роботи оголошуються після закінчення наради з зазначенням недоліків у роботі та захисті кожного із студентів, а також мотивів, що були враховані комісією при оцінюванні,

За результатами захисту у залікову книжку студента проставляється диференційований залік.

За результатами захисту приймається рішення чи рекомендація щодо подальшого використання роботи для подальшого кваліфікаційного дослідження.

6