Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Komplex_individualnikh_zavdan_dlya_SP_i_Mg.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
27.03.2016
Размер:
103.94 Кб
Скачать

4.2. Стажування з фаху (комплексна практика з фаху)

Індивідуальне завдання повинно відображати матеріал другого розділу власної дипломної роботи (підрозділи 2.2 і 2.3).

Воно мусить містити інформацію про результати статистико-економічного аналізу показників динаміки виробництва та реалізації основних видів продукції та оцінку фактичного стану досліджуваної проблеми (галузі, виду діяльності) підприємства - бази практики. Подається методика аналізу і контролю даних; аналіз окремих елементів об’єкта дослідження, структурно-динамічних змін, причинно-наслідкова оцінка цих змін за останні 5 років. Організаційно-економічний аналіз стану досліджуваного об'єкта повинен бути досить глибоким і цілеспрямованим, ґрунтуватися на використанні великого фактичного матеріалу. Досліджувані фактичні дані повинні охоплювати не менше 5 років.

В залежності від особливостей конкретної теми дослідження зміст аналітичної частини може включати детальний розгляд окремих питань. Економічний аналіз в аналітичній частині роботи має супроводжуватись переконливими розрахунками і матеріалами власних спостережень, що мають високу достовірність.

Обсяг індивідуального завдання має складати 15-20 сторінок.

4.3. Переддипломна практика

Індивідуальне завдання повинно відображати матеріал третього розділу власної дипломної роботи.

Воно мусить містити інформацію про розробку і обґрунтування пропозицій та рекомендацій по вдосконаленню і розвитку економічних процесів, що досліджуються. Запропоновані рекомендації повинні бути підтверджені відповідними розрахунками економічної ефективності. Тут необхідно проводити порівняльний аналіз можливих варіантів вирішення поставлених завдань; використовувати сучасні економіко-математичні методи обґрунтування пропозицій, моделювання, оптимізації; розраховувати ефективність впровадження запропонованих пропозицій та рекомендацій з визначенням природи ефекту (в чому він проявляється), його величини, позитивного впливу, витрат, необхідних для його реалізації, та ступеню ефективності.

Обсяг індивідуального завдання має складати 25-30 сторінок.

5. Контроль виконання індивідуального завдання

Контроль виконання індивідуального завдання з практики здійснює викладач - керівник практики. Без належно оформленого індивідуального завдання звіт до захисту не допускається. Зміст та правильність оформлення індивідуального завдання студентом враховуються при захисті ним звіту з виробничої практики комісією, що призначається розпорядженням директора ННІЕ ДДАУ.

Оцінка захисту студентом звіту про практику заноситься у відомість обліку успішності та проставляється у заліковій книжці.

Студент, котрий не виконав програму практики та отримав незадовільний відгук на базі практики або незадовільну оцінку при захисті звіту про практику, направляється на практику повторно або відраховується з університету.

Додаток

Індивідуальне завдання до звіту

про проходження (назва) практики на тему:

(назва)

(за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «АРГО КОМ» Новомосковського району Дніпропетровської області)

м. Дніпропетровськ – 2013 рік

12

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]