Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Завдання контрольних робіт для заочників.doc
Скачиваний:
24
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
249.34 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки України

Полтавський національний технічний університет

імені Юрія Кондратюка

Кафедра менеджменту і адміністрування

Методичні рекомендації для виконання контрольних робіт з дисципліни "Контролінг" для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент"

Полтава 2013

Методичні рекомендації для виконання контрольних робіт з дисципліни "Контролінг" для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент". - Полтава: ПолтНТУ, 2013. – 20 с.

Укладач: Гунченко М.В., доцент, к.е.н.

Відповідальний за випуск: Маркіна І.А., завідувач кафедри менеджменту і адміністрування, доктор економічних наук, професор.

Рецензенти: Бакало Н.В., к.е.н., доцент.

Голобородько О.П., к.е.н., доцент

Затверджено науково-методичною радою університету від ________20_ р., протокол № __

Коректор _____________

35.07.03.01

ВСТУП

По вказаній дисципліні студенти заочної форми навчання виконують одну контрольну роботу обсягом 20-24 сторінки учнівського зошиту. Метою написання контрольної роботи є виробка у студентів заочників навичок самостійної роботи над курсом та закріплення теоретичних і практичних знань, отриманих в процесі вивчення даної дисципліни.

Якість її виконання буде оцінюватись залежно від того, наскільки вірно і самостійно підготовлені відповіді на поставлені питання та правильно і повно виконані практичні завдання. Окрім того, у відповідях необхідно показати вміння аналізувати і узагальнювати вивчений матеріал.

Практичні завдання супроводжуються коментарем щодо методичних підходів до виконання або посиланням на літературні джерела, в яких містяться необхідні пояснення.

При написанні контрольної роботи студент-заочник має можливість користуватись консультаціями викладачів кафедри менеджменту і адміністрування.

Виконана контрольна робота надсилається до університету в термін, що встановлений графіком навчального процесу. Після перевірки контрольна робота, допущена до співбесіди, повертається студенту. Тому на титульному листі контрольної роботи необхідно вказати прізвище, ім.'я та по-батькові студента, шифр (номер) гурпи, курс та факультет, а також індекс його індивідуального навчального плану (залікової книжки) для перевірки варіанту контрольної роботи. Приклад оформлення титульного аркуша наведено в Додатку А.

Недопущена до співбесіди контрольна робота повертається студенту для відповідної доробки. Після доробки контрольна робота знову направляється на повторну реєстрацію і перевірку. Контрольна робота оцінюється в 50 балів. Перед екзаменом чи заліком студенти захищають контрольні роботи і особи, що отримали позитивну оцінку ( не менше 35 балів), допускаються до екзамену.

Варіанти контрольної роботи студент визначає по таблиці залежно від 2-х останніх цифр номера особистої справи (Додаток Б).

Розглянувши основну і додаткову літературу, вивчивши необхідний матеріал з курсу, студент-заочник повинен розкрити зміст двох питань і виконати практичне завдання. Перші два питання носять переважно теоретичний характер. В кінці виконаного практичного завдання необхідно надати повні обґрунтовані висновки і рекомендації.