Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
зошит ЗЕД 2012.docx
Скачиваний:
168
Добавлен:
02.03.2016
Размер:
1.14 Mб
Скачать

9. Акцизний збір на імпортні товари нараховується:

а) у відсотках до митної вартості;

б) в твердих сумах в євро з одиниці товару;

в) обидва варіанти правильні.

10. Податковий вексель на суму пдв не оформлюється при імпорті товарно-матеріальних цінностей:

а) підакцизних;

б) призначених для продажу;

в) призначених для власного споживання.

Питання для самоконтролю.

  1. Що відноситься до імпортних операцій?

  2. Якими нормативними актами регламентуються операції з імпорту?

  3. З чим пов'язане існування обмежень на здійснення імпорту та які їх види ви знаєте?

  4. Який рахунок використовується для обліку іноземної валюти? Дати його характеристику.

  5. Які товари є об'єктами оподаткування ПДВ при ввезенні їх на те­риторію України?

  6. Яким чином в бухгалтерському обліку відображається придбання товарно-матеріальних цінностей у іноземного постачальника?

  7. Як ведеться аналітичний облік розрахунків з іноземними постачальниками?

  8. Які платежі необхідно сплатити при ввезенні імпортних товарно-матеріальних цінностей? Як вони відображаються в обліку?

  9. В яких облікових регістрах узагальнюється інформація про розрахунки з іноземними постачальниками?

  10. В чому полягають особливості документального оформлення та відображення в бухгалтерському обліку імпорту робіт та послуг?

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________----

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]