Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Пиар и копирайтинг (Ивахненко А.А.) / списки на конкурсы и аспирант. каф. ТПП

.doc
Скачиваний:
14
Добавлен:
27.02.2016
Размер:
28.67 Кб
Скачать

Витяг з протоколу

засідання кафедри теорії та практики перекладу

02.09.2013 р. № 2

Голова – зав. каф., доц. Ільченко В.В.

Секретар – викладач Козлова М.М.

Присутні: зам. зав. каф. Панченко Д.І., доц. Івахненко А. О., доц. Самаріна В.В., доц. Кальниченко О.А., проф. Змійова І.В., викл. Бєлік Ю. Б., викл. Козлова М.М., викл. Євтушенко Т. М., викл. Теряник Ж. В., зав. каб. Надточій К. В.

Порядок денний:

  1. Про рекомендацію студентів факультету «Референт-перекладач» до аспірантури та участі у конкурсах з перекладу.

  1. СЛУХАЛИ:

зав. каф., ст. викл. Ільченко В. В. – про рекомендацію студентів факультету «Референт-перекладач» до аспірантури та участі у всеукраїнських конкурсах з перекладу. Вислухавши думки викладачів Змійової І. В., Ільченко В. В., Івахненко А. О., Бублік І.Ф. та Кальніченко О.А. про успішність студентів шостого курсу факультету «Референт-перекладач», кафедра вважає за доцільне рекомендувати до вступу до аспірантури за гарну успішність та якісну мовну підготовку, здібності до науково-дослідницької діяльності, сумлінність, дисциплінованість та високу мотивацію наступних студентів:

Клімова Ю.

Бубир О.

Білоус Я.

У зв’язку з появою нових всеукраїнських конкурсів з перекладознавчих дисциплін, перекладачі кафедри вирішили посилити підготовку до них та збільшити кількість представників від ХГУ «НУА». Кафедра вважає за доцільне рекомендувати до участі в херсонському та київському конкурсах з переклад таких студентів:

Буряк О. – науковий керівник доц. Кальниченко О.А.

Клімова Ю. - науковий керівник проф. Змійова І.В.

Громова О. – науковий керівник проф. Змійова І.В.

УХВАЛИЛИ: рекомендувати до вступу до аспірантури Клімову Ю., Бубир О., Білоус Я. та до участі у всеукраїнських конкурсах з перекладу – Буряк О., Клімову Ю. й Громову О.

Голова В.В. Ільченко

Секретар М.М. Козлова