Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
25.02.2016
Размер:
97.79 Кб
Скачать

У цих випадках сесія скликається:

  • якщо голова ради не скликав сесію у двотижневий строк після настання умов, передбачених пунктом 2.1.4. цього Регламенту;

  • якщо сесія не скликається головою Ради у строки, передбачені чинним законодавством та цим Регламентом.

Позачергові сесії скликаються Головою Ради за пропозицією не менш як третини від загального складу Ради, постійної комісії, зареєстрованої депутатської групи. Пропозиції про скликання позачергової сесії Ради, надсилаються голові ради у письмовому вигляді із зазначенням питань, для розгляду яких пропонується скликати сесію та коротким обґрунтуванням необхідності її скликання.

Голова Ради приймає рішення про скликання позачергової сесії за один – три дні до відкриття сесії. Необхідні матеріали з питань позачергової сесії готуються та вручаються ініціаторами сесії депутатам за день до відкриття сесії. В разі невиконання вимог про скликання позачергової сесії, поданих від суб’єктів перелічених у ч.1. статті 2 Регламенту Ради, на протязі більше двох тижнів, організаційна робота по скликанню та підготовці роботи сесії покладається на ініціаторів її скликання. Сесія Ради є правомочною. якщо в її пленарному засіданні бере участь більше половини депутатів від загального складу Ради, якщо інше не визначено чинним законодавством України. Перед кожним засіданням проводиться реєстрація депутатів.

Соседние файлы в папке звіт райдержадм