Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Практика / kh-ka_Yakovenko_Ye_S

.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
34.3 Кб
Скачать

Прокуратура України

ПРОКУРАТУРА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОКУРАТУРА ХОТИНСЬКОГО РАЙОНУ

60000, м. Хотин, вул. І. Франка,5-б, тел/факс (03731) 2-13-03

ХАРАКТЕРИСТИКА

Студент 5-го курсу, 2-ї групи (спеціаліст) інституту прокуратури та слідства Національного університету «Одеська юридична академія» Яковенко Євген Сергійович, проходив переддипломну практику в прокуратурі Хотинського району з 08.01.13 р. по 01.03.13 р.

За період проходження практики студент зарекомендував себе як грамотний, старанний, дисциплінований, наполегливий. До виконання обов’язків відносився з почуттям відповідальності, має добрі знання в галузі права, які вміло застосовував під час виконання доручених йому завдань.

За час проходження практики брав участь у перевірках щодо нагляду за додержанням та застосуванням конституційних прав громадян, законодавства про права неповнолітніх та про охорону навколишнього природного середовища. За результатами проведених перевірок ним підготовлено проекти подань, про порушення дисциплінарного провадження. Документи прокурорського реагування складає грамотно, юридично обґрунтовано.

Був присутній при підтриманні державного обвинувачення в суді по кримінальних справах та у розгляді судом цивільних справ.

З метою вдосконалення своїх знань, під час проходження практики вивчав накази, інструкції та положення, затверджені Генеральним прокурором України.

Набуті за час навчання знання вміло використовував на практиці, проявляв інтерес до оволодіння навиками у роботі, ініціативний.

Яковенко Є.С. емоційно врівноважений, тактовний в спілкуванні з людьми, користувався авторитетом серед працівників прокуратури району.

Прокурор району

радник юстиції В. Денис

Соседние файлы в папке Практика