Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

курсова / курсова-1 / Instruktsiya_koristuvannya_internetom_u_studmistech

.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
382.98 Кб
Скачать

Персональна сторінка користувача

  1. Для того, щоб змінити власний пароль для доступу до мережі Інтернет, потрібно перейти на персональну сторінку користувача за наступним посиланням – www.campus.cv.ua. Після цього пропишіть у відповідні поля власний Логін та Пароль, та натисніть кнопку «Ввійти»:

  1. Ви успішно перейшли на персональну сторінку користувача:

Заміна особистого пароля

  1. Виберіть вкладку «Пароль», після чого пропишіть в першому та другому полях НОВИЙ пароль та натисніть кнопку «Змінити». Якщо значення обох полів співпали, то програма сповістить про успішну зміну пароля:

Заміна тарифного плану

  1. Для того, щоб змінити тарифний план, виберіть вкладку «Internet» та натисніть пункт меню «Тарифний план». Відкриється перелік тарифних планів. Виберіть один із наявний тарифів та натисніть кнопку «Змінити»*:

*(з 1.01.2014 по 15.02.2014 заміна тарифного плану безкоштовна, після 15.02.2014 вартість заміни становить 5 грн.)

Поповнення власного рахунку

  1. Поповнення рахунку відбувається за допомогою скетч-карток поповнення. Для того, щоб поповнити рахунок, виберіть вкладку «Карточки поповнення» в кабінеті користувача, потім зітріть захисне поле «PIN» на скетч-карті та пропишіть його значення у відповідне поле в кабінеті користувача (Поле «Серія» залиште не заповненим!!!), а потім натисніть кнопку «Додати»:

  1. Для того, щоб переглянути стан вашого рахунку, натисніть вкладку «Фінансові операції»:

Призупинення надання послуг мережі Інтернет

  1. Оскільки кошти з рахунку знімаються щодобово, можна призупинити надання послуг мережі Інтернет (під час від’їзду на вихідні дні, на канікули). Для того, щоб призупинити обслуговування, виберіть вкладку «Internet». Відкриється вікно з інформацією про надання послуг:

  1. Виберіть термін на протязі якого вам потрібно призупинити надання послуг мережі Інтернет, після чого натисніть кнопку «Призупинено»*. Відновлення надання послуг відбувається в цьому ж вікні за допомогою відповідної кнопки:

*(призупиняти надання послуг Інтернет можна на термін від 1 до 62 днів. Вартість призупинення становить 1 грн.)