Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Стаття роль книги

.doc
Скачиваний:
77
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
29.18 Кб
Скачать

Стаття в газету

На морально – етичну тему

Учня 10 – А класу

Черкаської загальноосвітньої

школи I – III ступенів №15

Максьоми Миколи Миколайовича

Шосте лютого

Роль і значення книжки в добу бурхливого розвитку телебачення, кіно -, відео -, комп’ютерної техніки.

Книжки для наших душ.

З кожною миттю прогрес розвивається стрімкими кроками, тож зявляються нові види подачі і розповсюдження інформації, вдосконалюється комп’ютерна техніка. Це доба бурхливого розвитку телебачення, кіно -, відео – та найрізноманітнішої техніки.

І здавалося б, що про книжки вже можна забути, але насправді це не так.

Книга й надалі займає передові позиції не тільки як джерело інформації, а й як кладязь емоцій і піднесених почуттів, сподівань і мрій.

Вона, на відміну від інших засобів інформації, має свою особливу ауру, неповторну харизму.

Чи не помічали ви, що, читаючи захоплюючу книжку, зовсім не відчуваєш швидкоплинності часу. Ти читаєш, переймаєшся долями головних героїв, захоплюєшся і зацікавлюєшся так, що стає важко відірватися, а головне – ти набуваєш важливі якості – аналізувати, вивчати , досліджувати, фантазувати і мріяти.

А, отже, і розвиваєшся, покращуєш свій інтелектуальний та емоційний рівень, що є важливим для подальшого дорослого життя та особистісного розвитку.

І хоча, кожна людина може мати свою власну думку з приводу теми книжок у сучасному житті, беззаперечним є те, що багато людей у пошуках відповідей на одвічні життєві питання звертаються саме до книжок…