Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metodichka_Kursovye_Istoria_Ukrainy.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
235.01 Кб
Скачать

27

Міністерство культури автономної республіки крим республіканський вищий навчальний заклад «кримський університет культури, мистецтв і туризму»

Кафедра соціальних і гуманітарних наук

«ЗАТВЕРДЖУЮ»

Завідувач кафедри

соціальних і гуманітарних наук,

кандидат політичних наук,

доцент

В. А. Горенкін

«__» __________ 2013 року

Методичні рекомендації для написання та оформлення курсових робіт з навчальної дисципліни «історія україни»

Напрями підготовки: 0201 – «Культура»; 0202 – «Мистецтво»; 1401 – «Туризм»

Спеціальність: 6.020102 – «Книгознавство, бібліотекознавство і бібліографія»; 6.020103 – «Музейна спрва та охорона пам’яток історії та культури»; 6.020201 – «Театральне мистецтво» (режисура естади та масових свят та режисура драми); 6.020202 – «Хореографія» (сучасна і народна); 6.020204 – «Музичне мистецтво» (вокальне та інструментальне мистецтво); 6.140103 – «Туризм»

Факультет: соціокультурної діяльності та музичного мистецтва; театрального мистецтва та хореографії; довузівської підготовки та заочного навчання.

Сімферополь–2013

Методичні рекомендації для написання та оформлення курсових робіт з начальної дисципліни «Історія України» для студентів РВНЗ «Кримський університет культури, мистецтв і туризму» за напрямом підготовки 0201 – «Культура»; 0202 – «Мистецтво»; 1401 – «Туризм», спеціальністю 6.020102 – «Книгознавство, бібліотекознавство і бібліографія»; 6.020103 – «Музейна спрва та охорона пам’яток історії та культури»; 6.020201 – «Театральне мистецтво» (режисура естади та масових свят та режисура драми); 6.020202 – «Хореографія» (сучасна і народна); 6.020204 – «Музичне мистецтво» (вокальне та інструментальне мистецтво); 6.140103 – «Туризм». „___” ________, 20__ року. – __ с.

Упорядники: Горенкін В. А., перший проректор РВНЗ «Кримський університет культури, мистецтв і туризму», завідувач кафедри соціальних і гуманітарних наук, в. о. професора кафедри соціальних і гуманітарних наук, кандидат політичних наук, доцент

Севастьянов О. В., в. о. доцента кафедри соціальних і гуманітарних наук РВНЗ «Кримський університет культури, мистецтв і туризму», кандидат історичних наук

Методичні рекомендації затверджені на засіданні кафедри соціальних і гуманітарних наук РВНЗ «Кримський університет культури, мистецтв і туризму»

Протокол від “____” ________________ 2013 року № ___

Завідувач кафедри соціальних і гуманітарних наук РВНЗ «Кримський університет культури, мистецтв і туризму»

_______________________ (__________________)

“_____”___________________ 2013 року

Схвалено методичною комісією вищого навчального закладу за напрямом підготовки (спеціальністю) 0201 – «Культура»; 0202 – «Мистецтво»; 1401 – «Туризм»

Протокол від. “____”________________2013 року № ___

“_____”________________2013 року

Голова _______________ (_____________________)

РВНЗ «КУКМіТ», 2013 рік

В. А. Горенкін, 2013 рік

О. В. Севастьянов, 2013 рік

Вступ

Науково-дослідна робота є важливою складовою підготовки висококваліфікованих фахівців у вищих навчальних закладах. Вона включає в себе два елементи: 1) засвоєння методики організації науково-дослідної роботи, 2) роботу над науковим дослідженням під керівництвом професорів та викладачів.

Наукова робота проводиться в межах навчально-виховного процесу та поза межами навчального процесу через участь в роботі Студентського наукового товариства. Важливим напрямком науково-дослідної роботи в межах навчально-виховного процесу є написання і захист курсових та дипломних робіт.

Курсова робота – це самостійне, навчально-наукове дослідження студента. У процесі написання роботи під керівництвом викладачів кафедри студенти опановують методи та надбають вміння проведення наукового дослідження. Написання курсової роботи має допомогти формуванню творчого мислення студента, перевірити навички збирання, аналізу та інтерпретації джерел й літератури, вміння формулювати висновки та пропозиції. Успішне проведення наукового дослідження та написання курсових робіт залежить від чіткого дотримання основних вимог, що ставляться до них. Ці вимоги стосуються насамперед наукового рівня робіт, її змісту, структури, форми викладу матеріалу, а також їх оформлення. Теми курсових пропонуються студентам відповідно до наукової тематики кафедри, з урахуванням наукових зацікавлень студентів.

При оцінюванні курсові роботи комісія враховує дотримання вимог оформлення роботи, якість самого наукового дослідження, його наукову новизну, вміння захистити сформульовані положення та висновки. Роботи оформленні з порушенням державних стандартів і встановлених вимог можуть бути недопущенні до захисту. Невідповідність в оформленні курсової роботи може суттєво вплинути на остаточну оцінку роботи. Дотримання студентом усіх вимог до оформлення курсової роботи сприяє вихованню в нього належного стилю роботи, виховує вимогливість до себе, прищеплює певні навики до ведення наукового дослідження, що буде йому корисним у роботі над дипломною роботою і дисертацією.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]