Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Dodatok1-Zajavi.doc
Скачиваний:
130
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
107.01 Кб
Скачать

Зразок заяви співвласника у спільній частковій власності про відмову від переважного права на придбання частки

Відповідному органу нотаріату – за призначенням

Іванової Наталії Юріївни, 28.02.1964 р.н.,

паспорт серії ВО № 310888, виданий

Ужгородським МВ УМВС України в

Закарпатській області 24.07.1999 року,

мешкаю в м. Ужгород, вул. Шумна, буд. 10,

З а я в а

Я, Іванова Наталія Юріївна, ставлю до відома усіх зацікавлених у тому осіб, що відмовляюся від переважного права купівлі частки у праві спільної часткової власності, що передбачено ст. 362 Цивільного кодексу України, і заявляю, що не маю наміру придбавати відчужувані громадянином Власенком Петром Петровичем ¾ частки домоволодіння під № 6 (шість), розташованого на вулиці Митній в місті Ужгород, за суму 100000,00 (сто тисяч) гривень.

дата

підпис:

посвідчувальний напис нотаріуса

Зразок заяви про згоду на передачу спільних грошей подружжя у позику (на примірнику договору для нотаріуса)

З а я в а

Я, Малеш Людмила Іванівна, даю згоду на передачу моїм чоловіком, Малеш Іваном Івановичем, в безпроцентну позику громадянин Німеччини Бекер Юрген Гельмут Ганс-Дітер наших з чоловіком спільних грошових коштів в сумі 2 529 716,40 грн. (два мільйони п’ятсот двадцять дев’ять тисяч сімсот шістнадцять гривень 40 копійок) на умовах, йому відомих.

дата підпис:

Особи заявниці встановлено за паспортом серії ___ № ____, виданим __________ МВ УМВС України в ________ області ___ року. Справжність її підпису перевірено. Факт шлюбних відносин між Малеш І.І. та Малеш Л.І. перевірено за паспортом останньої, реквізити якого зазначено вище, в якому на стор. 10 «сімейний стан» є запис про реєстрацію ____ року у відділі РАГС м. Ужгорода її шлюбу з гр. Малеш Іваном Івановичем, 1975 р.н.

дата приватний нотаріус:

*****************************************************************************

Зразок заяви про згоду на передачу в заставу транспортного засобу (на примірнику договору для нотаріуса)

З а я в а

про згоду на укладення договору про заставу майна,

що є об’єктом права спільної сумісної власності

Я, Іванова Наталія Юріївна, даю згоду на укладання моїм чоловіком, Івановим Василем Івановичем, договору про передачу в заставу Акціонерному комерційному банку „Райффайзенбанк Україна”, для забезпечення виконання його зобов’язань перед банком за кредитним договором, транспортного засобу:

  • марки ГАЗ, моделі 2705-ЗПАХ12Д, білого кольору, 2003 року випуску, шасі (кузов, рама, коляска) № Х9627050060411111, тип ТЗ – мікроавтобус-D, реєстраційний номер АО 07-77 AС.

Транспортний засіб, який передається в заставу, є нашою з Івановим Василем Івановичем спільною сумісною власністю як такий, що набувався (а саме – купувався) у період перебування у зареєстрованому шлюбі.

При цьому я заявляю, що такий правочин відповідає інтересам нашої сім’ї, та погоджуюся з тим, щоб умови договору застави транспортного засобу визначалися моїм чоловіком самостійно.

дата підпис:

Особи заявниці встановлено за паспортом серії ___ № ____, виданим __________ МВ УМВС України в ________ області ___ року. Справжність її підпису перевірено. Факт шлюбних відносин між Івановим В.І. та Івановою Н.Ю. перевірено за паспортом останньої, реквізити якого зазначено вище, в якому на стор. 10 «сімейний стан» є запис про реєстрацію ____ року у відділі РАГС м. Ужгород її шлюбу з гр. Івановим Василем Івановичем, 1954 р.н.

дата приватний нотаріус:

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]