Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
4 курс.Технология.журнал лб .doc
Скачиваний:
72
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
287.74 Кб
Скачать

5. Побудова граф-процесу обробки сукні. .

Граф процесу складається для встановлення взаємозв'язку технологічних операцій при виготовленні швейного виробу і визначення порядку їх виконання в технологічному процесі. При побудові графа процесу слід враховувати особливості технології виготовлення одягу: послідовне і паралельне виконання операцій процесу.

6. Формулювання висновків з лабораторної роботи.

У висновках необхідно визначити та вказати напрями вдосконалення прийнятих в роботі методів обробки і збірки деталей і вузлів, наприклад, за рахунок зміни типу устаткування, застосування пристроїв малої механізації, вдосконалення методів обробки або використання допоміжних матеріалів.

Зміна типів устаткування передбачає заміну універсальних машин на спеціалізовані, спеціальні, напівавтомати або автомати, з вказівкою їх марок або заміну ручної обробки на машинну.

Зміна методів обробки полягає в заміні ниткових методів кріплення - клейовими, зварними, комбінованими або нитковими, тобто найбільш технологічнішими.

При заміні допоміжних матеріалів рекомендується застосування синтетичних і клейових ниток, нових клейових матеріалів прокладок і клейових композицій.

Висновки:

8