Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Англыйська ст. 12-17.docx
Скачиваний:
7
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
36.86 Кб
Скачать

Типи принтерів

Друк є завершальним етапом у створенні документа. Саме цю мету з принтерів приєдналися до вашої обчислювальної техніки. Оскільки результати можна отримати з різними типами принтерів буде істотно змінюватися, ось керівництво, щоб допомогти вам вирішити, який з них найбільше підходить для ваших потреб.

Почнемо з того, воно має бути прийняте до уваги, що принтери розрізняються за вартістю, швидкість, якість друку та інших факторів, таких як шум або сумісності. Справді, друк технологія розвивається настільки швидко, що завжди існує принтер для кожної програми або особистих вимог.

Матричні принтери використовують шпильки, щоб надрукувати точок потрібно формувати характер. Вони друкувати текст і графіку, і в даний час деякі з них можуть друкувати до 450 знаків у секунду (CPS), однак вони виробляють relath'ely низькому дозволі виходу - 72 або 144 точок на дюйм. Цей рівень якості, в той час підходить для попередніх проектів, не рекомендується для звітів або книги, які мають широку аудиторію. Вони повільніше, ніж лазерні принтери, але значно дешевше.

Один з поширених типів НЕ-impact.printer являє собою струменевий принтер. Він працює шляхом проектування дрібних крапель чорнила на папір, щоб сформувати необхідний зображення. Цей вид принтерів, який не дуже швидко, тихо і не так дорого, як лазерний принтер. Тим не менш, можна очікувати, висока якість результату, тому що є деякі струменевих принтерів на ринку з дозволом 720 точок на дюйм. Струменеві принтери працюють однаково.

Лазерні принтери виробляють вихід на великій швидкості і з дуже високою роздільною здатністю 600/1.200 точок на дюйм. Вони сканування зображення за допомогою лазерного променя і передати його на папір зі спеціальним порошком чорнила. Вони постійно удосконалюються. З точки зору якості зображення і швидкості вони є кращими фахівцями з різних причин: вони мають більш широкий діапазон масштабованих шрифтів, вони можуть емулювати різні системи мови, вони можуть привести до графіка, і вони мають багато інших переваг. Само собою зрозуміло, що вони все ще дороге.

Ми не повинні забути згадати термотрансферних принтерів. Вони використовують тепло, особливий вид паперу і електрочутливого методами. Вони мовчать і вважається недорогим. Однак деякі колірні моделі, що імітують HP (Hewlett Packard) плотери коштувати занадто багато, щоб бути включені в тій же категорії.

Photosetters можна розглядати як привабливою альтернативою. Вони не друкувати на звичайному папері, але на фотопапері або мікрофільм. Вони можуть видавати результат з роздільною здатністю більше 2000 точок на дюйм. Крім того, вони дуже швидко. Хоча вони виробляють найвищу якість продукції, у них є один істотний недолік: вони є найдорожчими.

Нарешті, плоттери особливий вид принтера. Плоттери використовувати чорнило і ручки чудово провела в кареті, щоб залучити дуже докладні проекти на папері. Вони використовуються для будівництва планів, креслень і інших технічних ілюстрацій. Зробіть свою власну тему, використовуючи наступні питання:

1. Що таке печатка?

2. Як змінювалася в принтерах?

3. Які принтери ви знаєте?

4. Як працює матричний принтер працює?

5. Які переваги використання лазерних принтерів?

6. Що ви знаєте про плотери?