Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
met_vkaz_z_KR-EP.doc
Скачиваний:
11
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
396.29 Кб
Скачать

Зміст курсової роботи

По закінченню роботи план переходить у зміст закінченої роботи. Зміст подають на початку курсової роботи. Він містить ВСТУП, РОЗДІЛ 1.(з підрозділами 1.1.; 1.2 і т.д.), РОЗДІЛ 2. (з підрозділами 2.1.; 2.2 і т.д.), ВИСНОВКИ, СПИСОЛК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ДОДАТКИ

Приклад оформлення змісту курсової роботи

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ОПЛАТИ ПРАЦІ ТА ЇЇ НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ

1.1. Економічна сутність оплати праці

1.2. Форми і системи оплати праці працівників підприємства

  1. Форми і системи оплати праці

  2. Методика розрахунку оплати праці працівників підприємства

  3. Сучасні тенденції у застосуванні форм і систем оплати праці

1.3. Стан розробки проблеми оплати праці в економічній літературі

1.4. Нормативно-правове регулювання (питання теми), наприклад, оплати праці на підприємстві

РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН ОПЛАТИ ПРАЦІ НА ВАТ «ЧОБІТОК»

2.1. Господарсько-економічна характеристика ВАТ «Чобіток»

2.2. Сучасний стан оплати праці на ВАТ «Чобіток»

2.4. Шляхи удосконалення оплати праці на ВАТ «Чобіток»

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

ДОДАТКИ

3

5

5

10

12

14

15

17

19

20

20

25

35

40

44

46

48

Вимоги щодо оформлення курсової роботи

Рекомендації сформовані у відповідності до державного стандарту України ДСТУ 3008-95 «Документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура та правила оформлення».

Поля: ліве - 20 мм, праве - 10 мм, верхнє - 20 мм, нижнє - 20 мм.

Шрифт - Times New Roman (текстовий редактор Microsoft Word).

Розмір шрифту:

- для тексту-14 пт;

у таблицях, схемах і рисунках - 12 пт.

Міжрядковий інтервал:

  • для тексту-1,5 (полуторний);

  • у таблицях, схемах і рисунках - 1 (одинарний).

Відступ першого рядка (абзац) — 10 мм. Розміщення тексту курсової роботи — по ширині аркуша.

Друкарські помилки, описки і графічні неточності, виявлені в процесі написання курсової роботи, можна усувати підчищенням або зафарбуванням білою фарбою і нанесенням виправлень на тому ж місці. Допускається наявність не більше двох виправлень на одній сторінці і не більше п'яти сторінок із виправленнями у всій роботі.

Заголовки структурних частин курсової роботи «ЗМІСТ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ», «ВИСНОВКИ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ», «ДОДАТКИ» друкують великими літерами посередині аркуша. Кожен розділ дипломної роботи слід починати з нової сторінки.

Заголовки підрозділів друкують маленькими літерами (крім першої заголовної) з абзацного відступу 10 мм, розміщення - по ширині аркуша.

Відстань між заголовком розділу та текстом - І інтервал (порожній рядок).

Номер підрозділу складається з номера розділу та порядкового номеру підрозділу, між якими ставиться крапка. В кінці номера підрозділу ставиться крапка, наприклад: «2.3.» (третій підрозділ другого розділу). Потім у тому ж рядку йде заголовок підрозділу, наприклад: «2.1. Господарсько-економічна характеристика підприємства»

У назвах структурних частин роботи, а також по її змісту не допускаються підкреслення, а застосування курсиву та виділення "жирним" має бути мінімальним.

Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, пунктів, рисунків, таблиць, формул подають арабськими цифрами без знака №, починаючи з вступу і закінчуючи останнім аркушем додатків, дотримуючись наскрізної нумерації.

Розмір шрифту для нумерації сторінок - 12 пт. Розміщення нумерації сторінок - зверху, праворуч. Вступ починається з 3 сторінки.

Номер ілюстрації. її назва та пояснювальні підписи розміщують послідовно під ілюстрацією через один інтервал після його зображення чи приміток до ілюстрації без абзацного відступу. Наприклад: «Рис. 1.2. Класифікація факторів підвищення продуктивності праці». Крапка після назви рисунку не ставиться. Розташування підпису - по центру знизу, шрифт підпису - 14 пунктів, інтервал - 1,5.

Таблиці нумерують послідовно арабськими цифрами (за винятком таблиць, поданих у додатках) в межах розділу. У правому верхньому куті розміщують напис «Таблиця» із зазначенням її номера, наприклад: «Таблиця 1.2» (друга таблиця першого розділу). Заголовок таблиці повинний бути коротким і відбивати зміст таблиці. Він пишеться малими літерами (крім першої прописної) і розміщується під написом «Таблиця», по центру сторінки - розмір шрифту - 14 пт.

Посилання в тексті курсової роботи на джерела слід здійснювати за допомогою двох квадратних дужок у відповідності до нумерації списку використаної літератури, наприклад, «...у працях [1-5]...». При наведенні цитати у точній редакції, крім джерела вказується і номер сторінки, наприклад,«[5, с. 6].». Посилання наводиться безпосередньо після викладеної думки, а після нього ставиться крапка.

Список використаних літературних джерел оформляється в алфавітному порядку. Нижче наведено приклад оформлення списку літератури:

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]