Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
курсовая ПЗП.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
258.56 Кб
Скачать

V. Техніко-економічна оцінка проекту

При розробці ген.плану населеного пункту були враховані всі вимоги ДБН 360-92.

Відносно створення нормативних житлово-побутових та виробничих умов всіх жителів:

  1. При розташуванні сельбищної та виробничої зони мною були враховані район забудови, рельєф місцевості та їх розташування відносно озера, а також напрямки панівних вітрів в літній та зимовий періоди.

  2. При розташуванні виробничої зони у відповідності з вимогами табл. 4.2 ДБН 360-92мною передбачена мінімально необхідна і достатня ширина санітарно захисної зони. При розведенні бджіл ширина зони дорівнює 400 га. На випадок можливого виникнення пожежі мною розташовано пожежне депо на окраїні села зі сторони розташування виробничої зони.

  3. На підставі останньої редакції Земельного кодексу України, прийнятого Верховною радою України, для всіх мешканців населеного пункту у відповідності з кількісним складом кожної з сімей передбачені присадибні ділянки площею від 0,1 до 0,4 га. В перспективі, у випадку збільшення за кількістю жителів та складу сімей, передбачено виділення з прилеглих до населеного пункту територій додаткових земельних ділянок.

  4. В центральній частині населеного пункту, де розташований громадський центр, передбачено необхідний і достатній благоустрій території. Питання інженерного благоустрою (водопровід, гаряче водопостачання, каналізація, тепло-, газо-, енерго-, електро- постачання) при розробці даного проекту, не розглядалось.

  5. Мною передбачена мінімальна необхідна і достатня ширина захисної зони для зручності зв’язку з виробничою зоною. Громадський центр, паркова зона розташована в центрі.

  6. У відповідності з табл. 3.1 ДБН 360-92 попередньо визначена площа населеного пункту Нн.п.н–50,25 га. На підставі розробленого ген. плану фактична площа населеного пункту вийшла рівною Пн.п.ф=80,5 га. Порівнюючи ці цифри можна сказати що ефективність використання території під населеного пункту може бути оцінена таким чином:

;

Розробив:

Список використаної літератори

  1. СНиП 2.01.01-82. Строительная климатология и геофизика.М.,1983.

  1. Методические указания - .

  1. ДБН 360-92. Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень. Мінбудархітектури України. К., 1993 - .

  1. Индивидуальный жилой дом. Каталог типовых проектов усадебных домов

для строительства в УССР, К., 1989 - .

17

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]