Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсач Стр.Мар.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.11.2019
Размер:
264.19 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ПОЛІТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

ЩОДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

З ДИСЦИПЛІНИ «СТРАТЕГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ»

ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ

7.050108 - «Маркетинг»

КРЕМЕНЧУК 2006

Методичні вказівки щодо виконання курсової роботи з дисципліни «Стратегічний маркетинг» для студентів зі спеціальності 7.050108 - «Маркетинг»

Укладач: д.т.н., професор М.І. Сокур

Кафедра маркетингу

Затверджено методичною радою КДПУ

Протокол №_____ від «__» ____________2006 року

Заст. голови ради ___________________ доц. С.А. Сергієнко

Кременчук 2006

З М І С Т

1. Вступ .................................................................................................................. 4

2. Мета курсової роботи ..................................................................................... 5

3. Структура, зміст і обсяг курсової роботи ..................................................... 6

4. Тематика курсових робіт ................................................................................ 9

  1. Оформлення курсової роботи ....................................................................... 11

  2. Список літератури .......................................................................................... 13

1. В С Т У П

Нові засади функціонування підприємств, організацій та інших господарських суб’єктів України, що обумовлені переходом до роботи в умовах ринку, вимагають відповідних змін у системі підготовки фахівців, у першу чергу, за рахунок введення нових навчальних курсів, запровадження прогресивних форм і методів здійснення навчального процесу. Все це потребує нових, нетрадиційних підходів до підготовки та видання методичних посібників.

Курс стратегічного маркетингу – синтетична навчальна дисципліна, яка, об’єднавши набуті студентами знання з багатьох гуманітарних та профілюючих дисциплін, покликана забезпечити фахівця знаннями, вміннями та навичками, необхідними для роботи на конкретному робочому місці, й сприяти досягненню кінцевої мети на ринку товарів і послуг. Невипадково стратегічний маркетинг вивчає широке коло майбутніх фахівців.

Стратегічний маркетинг – це і концепція, і спосіб дій, і виконання певних операцій на ринку товарів та послуг. А тому цей курс є одночасно і теоретичним, і прикладним. Навчальним планом передбачено виконання курсової роботи з стратегічного маркетингу. Базою для виконання курсової роботи виступають підприємства різної форми власності та напрямів діяльності.

2. Мета курсової роботи

Курсову роботу з дисципліни «Стратегічний маркетинг» виконують студенти спеціальності 8.050108 „Маркетинг” навчання згідно з навчальними планами. Мета курсової роботи полягає в тому, щоб закріпити теоретичні знання з даної дисципліни, привити навички самостійної роботи у сфері досліджень маркетингової діяльності підприємства. Виконання курсової роботи потребує від студента знань загальної та спеціальної літератури з теми дослідження, вміння пов'язати питання теорії з практичним досвідом використання інструментів маркетингу в Україні й за кордоном.

Курсова робота з дисципліни «Стратегічний маркетинг» - це самостійна науково-дослідна робота, виконана студентом на завершальному етапі вивчення даного курсу. Робота має бути підсумком критичного огляду наукових доробок, економічного аналізу літературних та практичних матеріалів, ілюстрована відповідними схемами, графіками, таблицями, діаграмами.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]