Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
лаб 3.docx
Скачиваний:
28
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
123.35 Кб
Скачать

Відділ загальнотехнічного забезпечення

Основними функціями відділу є придбання та облік товарно-матеріальних цінностей; забезпечення безперебійної та якісної роботи комп'ютерної і копіювально-множильної техніки обласної ради; забезпечення роботи електронної системи голосування "Віче" під час проведення сесій обласної ради; обробка інформації, отриманої від електронної системи голосування; забезпечення ефективної роботи та обслуговування службового автотранспорту Львівської обласної ради.

Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Основними функціями відділу є вчасно, оперативно та об'єктивно поширювати інформацію про діяльність обласної ради та її керівництва, сприяти формуванню позитивного іміджу ради через засоби масової інформації серед громадськості, державних та інших структур та організацій; забезпечення ефективної взаємодії із засобами масової інформації, підтримання діалогових відноси з громадськістю шляхом висвітлення повсякденної діяльності обласної ради. Забезпечення доступу до публічної інформації. Забезпечення функціонування "гарячої лінії" обласної ради

Управління економічної політики

Основними функціями управління є забезпечення діяльності Львівської обласної ради у сферах економіки, бюджету, фінансів, управління комунальною власністю.

Відділ з питань бюджету управління економічної політики

Основними функціями відділу є надання методичної допомоги депутатам постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності; аналіз виконання обласного бюджету Львівської області і підготовка до формування обласного бюджету на поточний рік.

Відділ аналізу програм та інвестицій управління економічної політики

Основними функціями відділу є реалізація діяльності Львівської обласної ради у сфері інвестиційної політики та контролю за виконанням програм, надання консультаційної та методичної допомоги постійній комісії з питань, віднесених до сфери діяльності відділу. 

Відділ з питань власності та інфраструктури управління економічної політики

Основними завданнями відділу є реалізація державної та регіональної політики, програм та рішень Львівської обласної ради у сфері управління власністю та інфраструктурою обласної ради, які є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ та міст Львівської області підвищення ефективності діяльності комунальних підприємств з метою наповнення обласного бюджету.

Управління з гуманітарних питань і зовнішніх зв'язків

Основними функціями управління є здійснення аналізу стану справ у сферах гуманітарної політики і зовнішніх зв'язків у Львівській області. Відповідає за організацію та здійснення заходів щодо забезпечення ефективної реалізації внутрішньої політики у Львівській області, впровадження у сферу громадських відносин принципів і цінностей громадянського суспільства, а також здійснює координацію та консолідацію діяльності громадських організацій та релігійних громад, з метою створення стабільної суспільно-політичної ситуації в області.

Відділ внутрішньої політики та промоції регіону управління з гуманітарних питань і зовнішніх зв'язків

Основними функціями відділу є: організаційне, аналітичне та інформаційне забезпечення діяльності обласної ради у сфері внутрішньої політики і промоції регіону; координація співпраці обласної ради із громадськими організаціями, обласними осередками політичних партій, із відповідними структурними підрозділами облдержадміністрації, органами місцевого самоврядування і державної виконавчої влади щодо питань внутрішньої політики; сприяння налагодженню співпраці з органами місцевого самоврядування інших областей України та зарубіжних країн.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]