Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
лаб 3.docx
Скачиваний:
28
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
123.35 Кб
Скачать

2. Побудова структури навчального закладу

  1. Завдання і функції структурних підрозділів

 

Відділ фінансів та бухгалтерського обліку

Основними функціями відділу є ведення бухгалтерського обліку фінансово-господарської діяльності бюджетної установи та складання звітності. Забезпечення дотримання бюджетного законодавства. Опрацювання в установленому порядку матеріалів щодо надання одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам.

Юридичний відділ Основними функціями відділу є організація правової роботи, спрямованої на правильне застосування та додержання вимог актів законодавства, нормативно-правових документів обласної ради її керівниками та працівниками під час виконання покладених на них завдань і функціональних обов'язків.

Відділ кадрової роботи та нагород

Основними функціями відділу є забезпечення реалізації державної політики у сфері служби в органах місцевого самоврядування та з питань кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради; здійснення аналітичної та організаційної роботи з кадрового менеджменту; документальне оформлення проходження служби в органах місцевого самоврядування; організація та здійснення роботи щодо обліку та збереження впродовж установленого терміну розпоряджень голови обласної ради.

Відділ з питань звернень громадян і роботи з репресованими та реабілітованими виконавчого апарату Львівської обласної ради

Основними функціями відділу є організація і забезпечення безперешкодного здійснення конституційних прав громадян на звернення з пропозиціями і заявами, оскарження дій місцевих органів влади, службових осіб, керівників підприємств, установ, організацій та виконання Закону України "Про звернення громадян", Указу Президента України "Про заходи щодо забезпечення конституційних прав громадян на звернення", Указу Президента України "Про додаткові заходи щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення". Організація попереднього запису та безпосередньо особистого прийому громадян головою обласної ради, розгляду їх письмових і усних звернень. забезпечення роботи комісії обласної ради з питань поновлення прав реабілітованих та соціального захисту жертв політичних репресій. Здійснює контролю за виконанням рішень обласної ради щодо пільгового забезпечення ветеранів УПА, дружин (чоловіків) померлих ветеранів УПА і політв'язнів, репресованих та реабілітованих

Організаційний відділ

Основними функціями відділу є організаційне та аналітичне забезпечення діяльності обласної ради, пленарних засідань (сесій), президії обласної ради, постійних комісій обласної ради; протоколювання пленарних засідань обласної ради, засідань президії обласної ради та інших заходів за дорученням керівництва.

Відділ документообігу та архівної роботи Львівської обласної ради

Основними функціями відділу є встановлення в обласній раді єдиного порядку документування управлінської інформації і роботи з документами із застосуванням сучасних автоматизованих систем, методичне керівництво і контроль за дотриманням установленого порядку роботи з документами в структурних підрозділах обласної ради.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]