Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Kontrolna_robota.docx 3 курс.docx
Скачиваний:
12
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
65.2 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки україни

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ “ЛЬВІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА”

ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ І МЕНЕДЖМЕНТУ

Кафедра обліку та аналізу

КОНТРОЛЬНА РОБОТА

з дисципліни "Податкова система"

Варіант № 15

Виконав:

Студент групи: ОА-33,

Матолінець І.А

Прийняв:

асис .Глушко О. В.

Львів – 2014

ЗМІСТ

ВСТУП

3

ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА

4

15.

Особливості оподаткування окремих видів доходів

4

45.

Платники збору за першу реєстрацію транспортного засобу та об'єкти оподаткування, база оподаткування та ставки збору із застосуванням коригуючих коефіцієнтів.

10

ТЕСТИ

15

ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА

16

Задача 15

16

Задача 45

17

ВИСНОВКИ

18

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

19

ВСТУП

Податкова система — важлива складова системи державних фінансів, хоча і не виділяється в їх окрему ланку. Вона відіграє провідну роль у формуванні державних доходів, відчутно впливаючи на доходи юридичних і фізичних осіб. При цьому податкову систему можна розглядати у широкому і вузькому розумінні. У широкому розумінні вона охоплює всі обов’язкові платежі, з допомогою яких здійснюється перерозподіл доходів на користь держави і які концентруються в бюджеті та фондах цільового призначення. У вузькому розмінні це сукупність тільки податків як особливої форми мобілізації доходів бюджету.

Податки являють собою обов’язкові платежі юридичних і фізичних осіб до бюджету. Історично це найдавніша форма фінансових відносин між державою і членами суспільства. За економічним змістом податки відображають фінансові відносини між державою і платниками податків з метою створення загальнодержавних централізованих фондів грошових коштів, необхідних для виконання державою її функцій. На відміну від фінансів загалом ці взаємовідносини мають односторонній характер — від платників до держави.

Метою даної контрольної роботи є поглиблення та узагальнення знань про оподаткування окремих видів доходів, збору за першу реєстрацію транспортного засобу та об'єкти оподаткування, база оподаткування та ставки збору із застосуванням коригуючих коефіцієнтів.

Основними завданнями контрольної роботи є:

  • Оподаткування окремих видів доходів.

  • Збір за першу реєстрацію транспортного засобу та об'єкти оподаткування, база оподаткування та ставки збору із застосуванням коригуючих коефіцієнтів.

  • Визначення вартості реалізованої продукції, суми податкового зобов’язання, податкового кредиту, а також ПДВ, який підлягає спраті до бюджету.

  • Нарахування ЄП

У контрольній роботі є два розділи: теоретична та практична частина. Перший розділ складається з двох теоретичних та п’яти тестових завдань. Другий розділ складається з двох задач. А також у роботі є висновок та список використаної літератури.

Основною літературою для написання контрольної є ПКУ, а також інші законодавчо-нормативні акти, що стосуються оподаткування.

ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]