Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Plan_zvitu_z_virobnichoyi_praktiki (1).docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
45.69 Кб
Скачать

План звіту з виробничої практики (туристичне підприємство)

ВСТУП

  1. Загальна характеристика туристичного підприємства.

    1. Назва, місце розташування фірми. ЇЇ реквізити. Рік утворення, організатори. Форма власності (ТзОВ, СП, приватне, акціонерне), код фірми в міському статуправлінні. Ліцензії.

    2. Принципи діяльності туристичних фірм

    3. Перелік законодавчих та нормативно - правових документів підприємства

    4. Організаційна структура туристичного агентства

  2. Формування асортименту турів в турагенстві «кабатов д. В.»

    1. Загальна характеристика діяльності підприємства на ринку туристичних послуг

    2. Класифікація туристичних програм,що пропонуються підприємством

    3. Якість туристичних послуг

    4. Проведення нарад і переговорів з партнерами з надання послуг розміщення, харчування та ін.

    5. Рекламні та не рекламні методи стимулювання збуту

  3. Організація нового внутрішнього туристичного маршруту.

    1. Скласти схему маршруту, дати опис програми перебування.

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

ВСТУП

Туризм давно визнано одним з пріоритетних напрямків національної культури й економіки. В період становлення ринкових відносин в Україні туризм як одна з найбільш перспективних та динамічних галузей світового господарства отримав усі умови для інтенсивного розвитку.

Значення туристичного бізнесу постійно зростає. Це повязано із підвищенням його впливу на розвиток міжнародних звязків, пожвавлення економічного стану країни та окремих регіонів, можливістю поповнення валютних надходжень.

Успішна діяльність і динамічний розвиток кожної організації ,незалежно від її форми власності та галузевої приналежності, залежить від ефективної роботи зовнішнього і внутрішнього середовища діяльності організації.

На цьому ґрунтується мета моєї практики: дослідити організацію діяльності туристичного агентства,використовуючи набуті теоретичні знання.

Обєктом досліджень стала туристичне агентство ФОБ «Кабатов»,де я проходила практику у період з 3 по 13 червня 2014 року.

Завданнями моєї практики були:

закріплення і поглиблення отриманих знань в період теоретичного навчання і набутих практичних навичок самостійної роботи за фахом;

формування навичок у сфері міжкультурної комунікації.

Туристична фірма найбільш вдале місце для набуття навичок міжкультурної комунікації. Туристська діяльність неможлива без збереження унікальностей окремої культури та її носіїв. У той же час будь-яка міжкультурна комунікація є своєрідним протиставленням етнокультурних ідентичностей, включаючи їх взаємне проникнення.

Туристичний бізнес відіграє велику роль у розширенні меж взаєморозуміння і довіри між людьми різних релігій і культур. Його діяльність не обмежується тільки торгівлею товарами і послугами і пошуком нових торгових партнерів. Він також спрямований на установлення взаємин між громадянами різних країн для збереження і процвітання миру в усьому світі.

Історія свідчить про те, що ізоляція суспільства від інших народів і культур сприяє виникненню психологічного бар'єру, що породжує страх і підозрілість в людях, що може привести до збройних конфліктів.

РОЗДІЛ І. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]