Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ZED.docx
Скачиваний:
39
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
119.33 Кб
Скачать

Контракт № 200

м. Львів 6 грудня 2014 р. 

Постачальник: : ВАТ «Цибулінск», в особі директора Мойсейкін Олексій Миколайович, що діє на підставі Статуту, з одного боку, і Покупець: ТзОВ «Черпак», в особі директора Антоніва Ігора Івановича з іншого боку, уклали цей Договір про таке:

1. Предмет контракту

Продавець зобов'язується відвантажити, а Покупець - купити на умовах FCA Валуйки згідно Інкотермс-2010 товари, 100000 літрів червоного сухого вина сорту «Каберне» витримки 3 роки, в подальшому іменується "Товар".

2. Ціни за Контрактом та загальна вартість Контракту

2.1. Всі ціни на товари обговорюються в пропозиціях Продавця і позначаються у євро. Продавець має право змінювати ціни за умови оповіщення Покупця про майбутню зміну не менш ніж за два тижні.

2.2. Загальна вартість цього Контракту 708932,128 євро (один мільйон чотириста шістдесят чотири тисячі вісімсот сорок чотири євро і дев’яносто один євроцент) і залишається незмінною, навіть якщо Продавець змінює ціни протягом строку дії Контракту.

2.3. Всі витрати, включаючи митні, після підписання і виконання Контракту сплачуються сторонами на територіях своїх країн.

3. Умови поставки

3.1. Умови поставки: FCA Рені.

3.2. Поставка Товару здійснюється партіями, сформованими на підставі замовлень Покупця та наявності Товару на складі Продавця.

3.3. Замовлення вважається прийнятим до виконання, якщо Продавець виставив Покупцеві попередній інвойс.

3.4. Інвойс набирає чинності з моменту підтвердження Покупцем згоди на оплату за цим інвойсом.

3.5. Продавець зобов'язується протягом 2 днів з моменту підтвердження Покупцем згоди на оплату по виставленому інвойсу відвантажити Товар зі складу Виробника.

Продавець зобов'язаний сповістити Покупця про факт відвантаження Товару в найкоротші терміни, повідомивши наступні дані: дату відвантаження, номер Контракту, найменування засобу доставки, номер товаросупровідного документа, опис, кількість і вага відвантаженого Товару.

У разі якщо Продавець не справив відвантаження товару протягом 2 днів з моменту підтвердження Покупцем згоди на оплату по виставленому інвойсу, він зобов'язаний сплатити покупцеві 0,1% від вартості замовлення за кожен день затримки.

У разі якщо Продавець не справив відвантаження товару протягом 30 днів з моменту підтвердження Покупцем згоди на оплату по виставленому інвойсу, Покупець має право відмовитися від замовленого товару.

3.6. Право власності на Товар переходить до Покупця в момент потрапляння товару на склад (згідно базису поставки).

4. Умови оплати

4.1. Покупець оплачує 100% суми, зазначеної в інвойсі, протягом 2 календарних днів після отримання документів банком «ВТБ».

У разі прострочення платежу, Покупець повинен сплатити Продавцю пеню у розмірі 0,1% від простроченої суми за кожний день прострочення.

Авансові платежі можливі за згодою сторін. У разі непостачання товару Продавець повертає суму авансового платежу не пізніше 5 днів з дня авансу.

4.2. Всі платежі за цим контрактом здійснюються у формі документарного інкасо у євро.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]