Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Individ_robota_PR.docx
Скачиваний:
28
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
393.17 Кб
Скачать

4) Міжнародна конференція «жл - 2014 : співробітництво , дистрибуція , партнерство».

17 січня житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» з успіхом провела міжнародну конференцію «ЖЛ - 2014 : співробітництво , дистрибуція , партнерство».

Цього року конференція проходила в м. Київ в готелі «Братислава» і зібрала близько 200 учасників , серед яких – топ-менеджмент фабрики «ЖЛ», директора та представники українських і зарубіжних компаній- дистриб'юторів.

Керівний склад компанії представив досягнуті результати роботи в 2013 році , а також стратегічні плани і перспективні напрямки майбутнього розвитку фабрики «ЖЛ» в 2014 році.

На завершення заходу гостей порадувала розважальна програма та нагородження кращих із кращих дипломами та статуетками «Лідер року» за успішну співпрацю і професійні досягнення.

5) «Фабрика «жл» починає розробку солодощів для Палестини».

Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» почала розробку кондитерських виробів для ринку Палестини в спеціальному ваговому форматі і дизайні упаковки.

Перші поставки продукції « ЖЛ» в Палестину були здійснені ще в 2013 році. Цей старт виявився дуже успішним і солодощі житомирської фабрики сподобалися споживачам цієї країни. Особливо багато позитивних відгуків отримали вафлі «Doma зі смаком какао» і «Doma зі смаком молока» – семишарові вафлі з начинкою і яскраво вираженим смаком шоколаду або молока. Для дистрибуції на цей ринок був розроблений спеціальний міні- формат вафель 25 г в шоу-боксі , в якому зручно презентувати і виділяти продукцію в торговій точці серед усього представленого асортименту .

Як прокоментував голова наглядової ради ТДВ «ЖЛ» Ігор Бойко:

«Такий крок зумовлений зростанням затребуваності продукції фабрики на зарубіжних ринках , в тому числі і на ринку Палестини. Фабрика в 2013 році збільшила частку експорту від загальних продажів на 3 % , а темп приросту експорту становить 15 % порівняно з 2012 роком » . Ігор Бойко також додав: «Це досягнення стало можливим тільки завдяки якісній роботі згуртованого колективу і високопрофесійного менеджменту.

2.3. Розробити креативний бриф /або прес-реліз від імені підприємства, для розробки пр-кампанії.

«Проведення дегустації продукції ТДВ «Житомирські ласощі» у супермаркетах м. Києва».

Дана акція буде проведена у таких супермаркетах, як «Сільпо», «Велика кишеня», «Фуршет» та «Мегамаркет». Вибір саме цих магазинів обумовлений тим, що вони мають велику кількість покупців, завдяки чому буде охоплена досить широка аудиторія.

Проводити дегустацію планується протягом 9 днів. Тривалість проведення дегустацій у кожному магазину – три дні по 4 годин. Дегустації будуть проведені безпосередньо біля відділу з цукерками, представлені для проби будуть такі продукти, як цукерки «Стріла» і шоколадним батончиком «NIRVANA». Задіяні будуть по дві особи на магазин, одна – біля стенду для надання продукції на куштування, інша – біля поличок для надання інформації покупцям, де саме знаходиться продукція ТДВ «Житомирські ласощі». Стенди будуть оформленні у вигляді невеликого столику з плакатами із логотипом підприємства. Для досягнення ефективності необхідно забезпечити наявність на полицях повного асортименту продукції в необхідній кількості, оскільки після дегустації споживачі схильні до придбання продукції, яку скуштували.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]