Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЗВІТ рамочка.doc
Скачиваний:
28
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
455.68 Кб
Скачать

1. Загальна характеристика підприємства

ТОВ «Тульчинм’ясо» - сучасне підприємство, оснащене високоефективним обладнанням іноземного виробництва та новітніми технологіями по випуску м’яса та м’ясопродуктів.

Підприємство почало роботу з грудня 2004 року. В даний час ТОВ Тульчинм’ясо – підприємство, якість продукції якого відповідає міжнародним стандартам.

Потужність забійного цеху складає 24 тони м’яса за зміну. Худоба заготовляється від приватного сектора, а також від колективних с/г підприємств. Потужність ковбасного цеху близько 20 -25 тон гтової продукції за добу.

До послуг споживачів пропонується широкий вибір високоякісної продукції. В асортимент продукції підприємства входить понад сто видів ковбасних виробів, а також м'ясо та м’ясопродукти яловичини та свинини.

Ковбасні вироби виробляються в зручному для споживачів фасуванні – в вакуумних упаковках від 0,200 кг до 2,0 кг.

Вищою метою ТОВ Тульчинмясо є точне розуміння вимог покупців, а також їхнє виконання при оптимальному співвідношенні ціна/якість. Щоб постійно виконувати цю умову, на підприємстві запроваджується система управління якістю ЕИ 150 9001 – 2000.

Кожний співробітник вносить свій внесок у втілення політики якості і її дотримання.

В умовах жорсткої конкуренції підприємство вийшло на ринок м’ясопродуктів з якістю продукції, яка дозволила зайняти чільне місце у провідних торгових мережах. Широка дилерська мережа постійно працює на розширення ринків збуту продукції, як в Україні, так і за її межами.

ТОВ «Тульчинм’ясо» надало стабільну роботу 360 працівникам, 22% із яких мають вищу освіту, 24% - середню спеціальну.

Налагоджують тісні взаємовигідні зв’язки з науковими закладами України, Росії, Австрії, Німеччини та Польщі. Завдяки їх співпраці випускаються Нові види продукції вирокої якості та екологічної безпеки.

ТОВ «Тульчинм’ясо» є учасником та переможцем багатьох рейтингів та конкурсів. Продукція нагороджена золотими, срібними та бронзовими медалями за високу якість виробленої продукції та дипломами за ефективність і результативність економічної діяльності, за виробництво та реалізацію високоякісних ковбасних та інших мясних виробів.

Підприємство бере активну участь у благодійницькій діяльності та спонсорській допомозі.

    1. Енергетичне постачання

Електропостачання на ТОВ «Тульчинмясо» здійснюється від загальної електромережі районної електростанції Тульчин. У випадку перебою подачі електроенергії від основної джерела електроенергії тобто в даному випадку РЕС Тульчин, підприємство має запасну лінію електроживлення яка підключена до станції Суворівка.

На даному підприємстві встановлено 2 трансформатора загальною потужністю 1 мВат, які забезпечують електроенергією дане виробництво в повному обсязі.

Основними споживачами електроенергії є ковбасний та забійний цехи.

    1. Тепло постачання

Підприємство забезпечується теплом за рахунок власної котельні, яка в свою чергу обладнана 2-ма котлами марки ТКВР – 4/13 та ТКВР – 2,5/13, загальною потужністю 6,5 тон пари за годину. Котельня опалюється газом.

    1. Водопостачання та каналізація

Вода на дане підприємство постачається з свердловини, яка знаходиться неподалік від підприємства на хуторі Пестеля. Загальна протяжність трубопроводу від свердловини до підприємства становить 3 кілометра. На підприємство вода потрапляє у резервуар із якого вода перекачується насосом марки ЕУВ 6-10-235, в загальну систему водопроводу підприємства. Підприємство споживає 200 м3 води. Вода яка потрапляє на підприємство відповідає вимогам СН 245-71, СН і П 2.04.01.65, СН і П 2.04.02-84, СН і П 2.04.03-85.

Каналізація на підприємстві поділяється на три види: -Промислові стоки; -Фекальна; - Грозові стоки.

Фекальні та грозові стоки виводяться в загальноміську каналізацію. Промислові стоки очищаються очисними ти жиро уловлювальними спорудами, які розміщені на території підприємства.

    1. Холодильне господарство

На підприємстві працюють декілька холодильників для зберігання: напівтуш та замороженого м’яса в блоках, субпродуктів та готової продукції. Холодильник для зберігання туш обладнаний п’ятьма камерами загальною місткістю 65 тон. Також на холодильнику міститься апарат глибокої заморозки АМП. В даному холодильнику холодоагентом слугує аміак який циркулює по системі у кількості 10 тон за допомогою трьох компресорів, два з яких марки ПХ – 350 та П – 110.

Холодильник для зберігання субпродуктів та готової продукції обладнаний установкою в якій холодоагентом слугує фреон.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]