Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт.docx
Скачиваний:
10
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
3.19 Mб
Скачать
  1. Інструктаж із техніки безпеки

Перш ніж приступити до виконання будь-якої роботи, було проведено інструктаж із техніки безпеки. Інструктажі проводилися у кабінеті інженера з охорони праці. Були проведені наступні інструктажі: первинний, інструктаж з пожежної безпеки та безпеки при аварійних та екстрених ситуаціях. По завершенні інструктажів я розписався у відповідних журналах . Інженер з безпеки праці та охорони праці Чреватий Миколай Васильович. Після проходження цих інструктажів був проведений інструктаж на робочому місці, начальником відділу конструкторського бюро Джулінським Дмитром Петровичем по закінченню якого я залишив свій підпис у журналі з охорони праці.

  1. Історія підприємства

ТОВ «Завод Елеваторного Обладнання»

Завод заснований в 1956 році в м. Одесі, як один зі структурних підрозділів союзного об'єднання «Спецелеватормельмонтаж».

Підприємство розробляло і впроваджувало у виробництво нові види обладнання для елеваторної промисловості.

При здобутті незалежності України, робота підприємства була реорганізована під маркою «Завод Елеваторного Обладнання». Високий професіоналізм співробітників заводу і грамотна організація виробництва сприяла зростанню обсягів і спектра випуску продукції. В середині 90-х років підприємство здійснило переклад верстатної бази на автоматичні лінії виробництва, де основним партнером була обрана група компаній Trumpf.

На даний момент Завод Елеваторного Обладнання є венчурним підприємством, яке виробляє висококласне обладнання європейської якості,

надає широкий спектр оптимального за якістю та ціною обладнання для елеваторної промисловості. Розробка та впровадження нових видів продукції, енергозберігаючих та високоефективних технологій здійснюється у співпраці з науковими школами Одеської Національної Академії Харчових Технологій.

Завод елеваторного обладнання входить до групи підприємств

«Зернова Столиця», що включає до свого складу таких гігантів промислової індустрії України, як ТОВ «Завод Елеваторного Обладнання» і ТОВ «Евростройсервіс». Головний офіс розташований у м. Одесі, Україна. Адреса підприємства ТОВ «ЗЕО» м. Одеса, вул. Балтська дорога, 76/78 ( сьогодні вул. Княжеська, 35). «Зернова Столиця» є передовим українським виробником і постачальником послуг у сфері зберігання та переробки зерна.

Головним партнером виступає Одеська Національна Академія Харчових Технологій, на базі наукових шкіл якій, на підприємстві впроваджуються нові розробки в області технологій по збереженню якості та транспортування зерна.

  1. Організаційно-технічна структура підприємства

СТРУКТУРНІ ПІДРОЗДІЛИ ПІДПРИЄМСТВА

  • Конструкторське бюро машинобудування

  • Виробничий департамент

  • Будівельно-монтажне управління

  • Департамент технічного контролю та стандартизації

  • Департамент автоматизації зернопереробних підприємств

  • Департамент екологічної безпеки зернопереробних підприємств

  • Сервісний відділ обслуговування та експлуатації елеваторів

  • Департамент продажів і кредитування елеваторних комплексів

  • Департамент проектування елеваторів і технологічних ліній