Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
9
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
98.3 Кб
Скачать

V. Контроль за організацією виробничої діяльності та залученням засуджених до суспільно корисної праці

5.1. Аналіз роботи підприємства установи щодо організації виробничої діяльності та залучення засуджених до суспільно корисної праці здійснюється щомісяця на засіданні балансової комісії підприємства установи, створеної наказом директора підприємства, за участю начальника установи. Протокол засідання балансової комісії та заходи щодо удосконалення діяльності підприємства установи надаються до територіального органу Державної пенітенціарної служби (далі – ДПтС).

5.2. Стан виробничої діяльності та організації залучення засуджених до суспільно корисної праці на підприємстві установи розглядається щомісяця на нараді в територіальному органі ДПтС за участю начальника установи, директора підприємства, головного бухгалтера підприємства установи та начальника планово-економічного відділу підприємства установи. Матеріали наради оформляються протоколом.

5.3. Соціально-психологічна служба установи скеровує свою роботу на формування та закріплення в засуджених прагнення до заняття суспільно корисною діяльністю та сумлінного ставлення до праці.

5.4. Питання щодо невиконання без поважних причин змінного завдання та порушення внутрішньо-цехового режиму засудженим розглядаються на засіданні профілактичної комісії установи за поданням персоналу підприємства установи.

5.5. Персонал підприємства установи залучається до складу оперативних груп установи для здійснення контролю за засудженими лише за місцем роботи, у визначений графіком роботи час та за погодженням з директором підприємства.

Директор Департаменту

взаємодії з органами влади О.В. Зеркаль

Соседние файлы в папке Остання версія - Порядку