Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
9
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
98.3 Кб
Скачать

Ііі. Залучення засуджених до суспільно корисної праці

3.1. Вивід працездатних засуджених для роботи на підприємстві установи здійснюється під керівництвом чергового помічника начальника установи у супроводі працівника соціально-психологічної служби відповідно до рознарядки на вивід засуджених на роботу на підприємстві установи, складеної за формою згідно з додатком 6 до цього Порядку (далі – рознарядка).

3.1.1. Рознарядка готується щотижнево старшим майстром (майстром) цеху (дільниці) підприємства установи, узгоджується із начальником цеху (дільниці), директором підприємства, службою нагляду і безпеки, соціально-психологічною службою та затверджуються начальником установи.

3.1.2. Вивід засуджених на роботу на підприємство установи, прізвища яких відсутні у рознарядках, не допускається.

3.1.3. Для додаткового виводу засуджених на підприємство установи начальником цеху (дільниці) або старшим майстром (майстром) цеху (дільниці) підприємства установи подається рапорт, погоджений із директором підприємства і начальником установи та складається рознарядка.

3.2. Для зняття засуджених з роботи через припинення виробничого процесу або порушення режимних вимог начальник цеху (дільниці) або старший майстер (майстер) цеху (дільниці) підприємства установи подає до чергової частини установи рапорт, погоджений із директором підприємства та начальником установи.

3.3. На осіб, звільнених від роботи через хворобу, медичною частиною установи до початку виводу засуджених на роботу на підприємство установи черговому помічнику начальника установи та до контрольно-пропускного пункту, розташованого між житловою та виробничою зонами установи надаються медичні довідки.

3.4. Засуджені, які тримаються у дисциплінарному ізоляторі або карцері, приміщенні камерного типу (одиночній камері) залучаються до суспільно корисної праці в спеціально обладнаних робочих камерах за рознарядкою згідно з додатком 6 до цього Порядку.

3.4.1. Організація роботи засуджених в спеціально обладнаних робочих камерах здійснюється помічником начальника установи (з питань залучення засуджених до праці та трудової адаптації) або іншим, призначеним наказом по установі, працівником установи.

3.4.2. Контроль за засудженими на роботі в спеціально обладнаних робочих камерах та дотриманням трудової дисципліни, встановлених правил поведінки здійснюють молодші інспектори з нагляду та безпеки, які несуть службу в зазначених приміщеннях.

Іv. Організація обліку виготовленої продукції (робіт, послуг) засудженими

4.1. Облік виготовленої продукції (робіт, послуг) засудженими в цехах (дільницях) підприємства установи здійснюється майстром цеху (дільниці) підприємства установи щоденно.

    1. По закінченні звітного місяця за даними книги видачі змінних завдань та обліку виконаних робіт засудженими на підприємстві установи старший майстер (майстер) цеху (дільниці) підприємства установи оформляє наряд виконаних робіт за формою згідно з додатком 7 до цього Порядку.

    1. Облік виконаних робіт у бригаді, що працює за єдиним нарядом виконаних робіт, ведеться за кінцевими результатами роботи бригади. Змінне завдання бригаді, що працює за єдиним нарядом, видається із розрахунку кількості відрядників, які входять до неї. Кількість годин, відпрацьованих членами бригади, повинна дорівнювати добутку кількості робітників бригади на тривалість робочої зміни. У табелі обліку робочого часу бригади на підприємстві установи, що працює за єдиним нарядом виконаних робіт, для розрахунку заробітної плати проставляється фактично відпрацьований час.

    1. Форми і системи оплати праці, розміри тарифних ставок, відрядних розцінок для осіб, які залучаються до роботи на підприємстві установи, встановлюються відповідно до вимог нормативно-правових актів з питань оплати праці.

    1. Для проведення відрахувань і утримань із заробітної плати засуджених відповідно до чинного законодавства до 5 числа кожного місяця підприємством установи надаються до бухгалтерії установи відомості нарахувань заробітної плати засудженим на підприємстві установи за попередній місяць за формою згідно з додатком 8 до цього Порядку.

    1. Організація обліку виготовлення продукції (робіт, послуг) здійснюється відповідно до вимог нормативно-правових актів з питань бухгалтерського обліку та фінансової звітності.

Соседние файлы в папке Остання версія - Порядку