Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
neurmeua.doc
Скачиваний:
45
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
1.35 Mб
Скачать

64

Міністерство освіти і науки україни

Запорізький національний технічний університет

НЕЙРОННІ МЕРЕЖІ ТА НЕЙРОІНФОРМАТИКА

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

до виконання лабораторних робіт з дисципліни

“Теорія прийняття рішень”

для студентів спеціальності

8.080403 “Програмне забезпечення

автоматизованих систем”

усіх форм навчання

2002

ББК 32.97

УДК 004.93:007.52:681.32

Нейронні мережі та нейроінформатика: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни “Теорія прийняття рішень” для студентів спеціальності 8.080403 “Програмне забезпечення автоматизованих систем” усіх форм навчання / В. І. Дубровін, С. О. Субботін. – Запоріжжя: ЗНТУ, 2002. – 60 с.

Автори: Дубровін Валерій Іванович

Субботін Сергій Олександрович

Рецензент: В. П. Пінчук, доцент, к.ф-м.н.

Відповідальний

за випуск: В. І. Дубровін

Затверджено

Ученою радою факультету

інформатики та

обчислювальної технiки

Протокол № 1 від 16.05.2002 р.

Затверджено

на засіданні кафедри

програмних засобів

Протокол № 5

від 27.05.2002 р.

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Методичні вказівки призначені для вивчення та практичного освоєння студентами усіх форм навчання основ нейроінформатики як сучасної технології побудови систем підтримки прийняття рішень у рамках вивчення курсу “Теорія прийняття рішень”. Методичнi вказiвки також рекомендуються для використання при виконаннi курсових та дослiдницьких дипломних проектiв.

Порядок виконання і здачі лабораторних робіт

Відповідно до графіка студенти перед виконанням лабораторної роботи повинні ознайомитися з методичними вказівками по її виконанню і рекомендованою літературою. Під час занять кожен студент одержує індивідуальний варіант завдання.

Для одержання заліку по кожній роботі студент здає викладачу цілком оформлений звіт iз висновками та рекомендаціями, а також 3,5-дюймову дискету у форматі MS – DOS / Windows, перевірену на наявність вірусів, з текстами розроблених програм, файлами програм, що виконуються, файлами даних і текстом звіту.

Звіт виконують на білому папері формату A4 (210 x 297 мм). Текст розміщують тільки з однієї сторони листа. Поля сторінки з усіх боків – 20 мм. Аркуші скріплюють за допомогою канцелярських скріпок. Для набору тексту звіту використовують редактор MS Word 97: шрифт Times New Roman, 12 пунктів. Міжрядковий інтервал: полуторний – для тексту звіту, одинарний – для листингів програм, таблиць і роздруківок даних.

Під час співбесіди студент повинний виявити знання про мету роботи, по теоретичному матеріалу, про методи виконання кожного етапу роботи, по змісту основних розділів розробленого звіту з демонстрацією результатів на конкретних прикладах.

Студент повинний вміти правильно аналізувати отримані результати і пояснити фізичну сутність отриманих залежностей і характеристик. Для самоперевірки при підготовці до виконання і здачі лабораторної роботи студент повинний відповісти на контрольні питання, приведені наприкінці опису відповідної лабораторної роботи.

Загальний залік студент одержує після виконання і здачі останньої лабораторної роботи.

Лабораторна робота № 1

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]