Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Висновки та пропозиції

.doc
Скачиваний:
23
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
23.04 Кб
Скачать

Висновки та пропозиції

Протягом проходження технологічної практики у супермаркеті «Сільпо», я ознайомилася з організацією комерційної діяльності підприємства, проаналізувала стан охорони праці на підприємстві, продублювала роботу керівника та вивчила функції, які він виконує.

Також протягом практики на підприємстві я ознайомилася з роботою тою товарознавця та товарознавця-інспектора підприємства, дослідила кон’юктурну ситуацію на ринку, конкурентів, постачальників та споживачів.

За період проходження практики взяла участь у складанні договорів постачання, специфікацій, протоколів розбіжностей тощо, ознайомилася з організацією товаропостачання, надала поради щодо проведення заходів, які будуть покращувати роботу торгового підприємства в системі реклами та стимулювання збуту.

Окрім цього, під час виконання завдань, я продублювала роботу завідуючого складом та дослідила роботу комерційного агента.

Отже, під час проходження технологічної практики, я виявила, що супермаркет «Сільпо» працює на досить високому рівні, але є й ті моменти його роботи, які потребують деякого вдосконалення, а саме:

  • Впровадження більш жорсткого стягнення за невчасне приведення робочих місць персоналу до відповідного санітарно-гігієнічного стану, оскільки інше може призвести виробничих травм працівників підприємства.

  • Зменшення витрат на заходи стимулювання покупців та покращити рівень роботи з покупцями.

  • Підвищення контролю підприємства за рівнем списань товарів на ньому.

  • Налагодження більш зручної системи товарозабезпечення супермаркету тощо.