Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
129
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
113.66 Кб
Скачать

Організація підготовки студентів до заняття

Під час підготовки до заняття викладач повинен вивчити навчальний матеріал, який стосується теми заняття, директивні документи, які визначають порядок оформлення бойових документів, методичні рекомендації щодо проведення заняття, розробити конспект проведення заняття.

Здійснюючи підготовку студентів, викладач віддає їм вказівки щодо підготовки до заняття. При цьому особливу увагу він звертає на опанування студентами основ роботи штабів та інших органів управління, щодо розроблення бойових документів, підкреслює важливість опанування учбового матеріалу за темою.

Студенти отримують у навчальному фонді рекомендовану літературу і вивчають визначений викладачем матеріал. Командир навчальної групи організує підготовку групи до заняття.

За дві доби до групового заняття відповідальний за предмет прибуває до викладача для отримання вказівок щодо проведення заняття. Викладач постійно здійснює контроль підготовки взводу під час самостійної підготовки студентів і проведення консультацій. Він дає вказівки щодо підбору літератури для відпрацювання окремих питань, які необхідно відобразити під час відповідей, надає рекомендації по їх відпрацюванню.

Порядок розробки, вимоги до оформлення графічних документів. Порядок оформлення карти рішення

Під час відпрацювання першого навчального питання викладач послідовно розповідає студентам з використанням електронних слайдів, які висвітлюються за допомогою проектору відеоданних навчальні матеріали першого питання.

Студенти під керівництвом викладача записують навчальний матеріал та переносять інформацію зі слайдів у робочі зошити. Для активізації роботи студентів викладач може організувати коротке обговорення викладеної на слайдах інформації. Під час роботи студентів викладач контролює їх роботу, при необхідності здійснює індивідуальну допомогу.

Головну увагу під час відпрацювання першого питання викладач звертає на роз’яснення студентам методики оформлення карти рішення, або плану застосування роду військ, спеціальних військ або відповідного виду забезпечення бою залежно від спеціальності (спеціалізації) студентів у навчальній групі.

На прикінці відпрацювання першого навчального питання викладач відповідає на загальні запитання які виникли у слухачів взводу та підбиває короткі підсумки відпрацювання питання.

Порядок розробки та вимоги до оформлення текстових документів

Під час відпрацювання другого та третього навчальних питань викладач послідовно розповідає студентам з використанням слайдів навчальні матеріали другого та третього питання.

Студенти під керівництвом викладача записують навчальний матеріал та переносять інформацію зі слайдів у робочі зошити. Для активізації роботи слухачів викладач може організувати коротке обговорення викладеної на слайдах інформації. Під час роботи слухачів викладач контролює роботу слухачів при необхідності здійснює індивідуальну допомогу.

Головну увагу під час відпрацювання другого питання викладач звертає на роз’яснення слухачам на правила переносу графічної інформації документів та на оформлення атрибутів текстових документів.

На прикінці відпрацювання другого навчального питання викладач відповідає на загальні запитання які виникли у студентів взводу та підбиває підсумки заняття.

Соседние файлы в папке Tema 09 Бойові документи з УВ++