Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
6
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
21.5 Кб
Скачать

Критерії

оцінки виконання завдань комплексної контрольної роботи

Оцінка за виконання комплексної контрольної роботи виставляється згідно з існуючим положенням за чотирьох бальною системою “відмінно”, “добре”, “задовільно”, ”незадовільно”.

Оцінка “відмінно” виставляється у випадку, якщо студент виконав роботу повністю і правильно, вірно розв'язав задачу в загальному вигляді, правильно підставив числові значення і виконав розрахунки, виклав матеріал на папері логічно, послідовно, продемонструвавши при цьому творчу розумову діяльність.

Оцінка “добре” виставляється у випадку, якщо студент правильно розв'язав задачу в загальному вигляді, правильно підставив числові значення і виконав розрахунки, виклав матеріал на папері логічно, послідовно, продемонструвавши при цьому творчу розумову діяльність, але допустив порушення правил інженерної графіки при виконанні графічних ілюстрацій.

Оцінка “задовільно” виставляється у випадку, якщо студент правильно розв'язав задачу в загальному вигляді та виклав матеріал на папері логічно і послідовно, але неправильно підставив числові дані, або допустив помилку в обчисленнях, або допустив значні помилки та неохайність у графічному оформленні роботи.

Оцінка “незадовільно” виставляється у випадку, якщо студент виконав роботу неправильно.

Соседние файлы в папке Koнтpoль “Прикладна механіка”