Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

гроші та кредит / отзыв, критерии оценки

.rtf
Скачиваний:
8
Добавлен:
06.06.2015
Размер:
82.73 Кб
Скачать

ВІДГУК КЕРІВНИКА

на курсову роботу за темою «________________________________________

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________»

студента (ки)___курсу напряму підготовки ____________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(прізвище, імта по батькові)

Семестрова оцінка складових курсової роботи:

1. Оформлення роботи (не більше 5 балів) _________________________

2. Своєчасність подання окремих елементів курсової роботи керівнику (не більше 15 балів, кожний своєчасно поданий елемент - по 5 балів) _____________________________________________________________

3. Теоретичні аспекти курсової роботи (не більше 10 балів)_________

4. Аналітичні аспекти курсової роботи (не більше 10 балів)_________

5. Практичні аспекти курсової роботи (не більше 20 балів)__________

Загальна семестрова оцінка (не більше 60 балів)____________________

Рейтингова оцінка захисту курсової роботи:

Оцінка захисту (не більше 40 балів) ___________________________________

Загальний висновок керівника ________________________________________

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Загальна рейтингова оцінка курсової роботи (не більше 100 балів) __________

Дата оформлення відгуку «___»_______________20___ р.

Керівник

курсової роботи

(підпис) (Прізвище та ініціали керівника,

вчений ступінь, наукове звання)

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

для студентів спеціальності «Банківська справа» освітньо-кваліфікаційних рівнів «Бакалавр», «Спеціаліст» і «Магістр»

Оцінювання курсової роботи здійснюється за рейтинговою шкалою (загальна рейтингова оцінка) та формується шляхом поєднання семестрової рейтингової оцінки та рейтингової оцінки захисту курсової роботи.

Максимальна семестрова рейтингова оцінка складає 60 балів, яка формується за відповідною схемою (табл. 1) і поєднує оцінювання оформлення курсової роботи (максимально 5 балів), оцінювання своєчасності подання окремих елементів роботи керівнику (максимально 15 балів), оцінювання теоретичних та аналітичних аспектів курсової роботи (максимально по 10 балів), оцінювання практичних аспектів роботи (максимально 20 балів).

Таблиця 1

Критерії семестрового оцінювання курсової роботи

Складові семестрової оцінки

Кількість балів

Критерії оцінювання

Оформлення роботи

максимально 5 балів

Оцінюється ступінь відповідності оформлення курсової роботи встановленим вимогам (обсяг роботи, структура роботи, оформлення елементів роботи, рисунків, таблиць, посилань, списку використаних джерел)

Своєчасність подання елементів курсової роботи

максимально 15 балів

Оцінюється відповідність строків подання керівнику елементів роботи (кожний розділ окремо - максимально по 5 балів) та роботи в цілому

Теоретичні та аналітичні аспекти курсової роботи

максимально по 10 балів

Оцінюються масштаби представлення в роботі сучасних досліджень даної проблематики, критичність аналізу публікацій та підходів, представлених в різних інформаційних джерелах, наявність фактичного матеріалу, в тому числі первинного, зібраного самостійно, масштаби та доцільність його використання в курсовій роботі, відповідність проведеного аналізу об'єкта дослідження обраній темі

Практичні аспекти курсової роботи

максимально 20 балів

Оцінюється наявність та ступінь обґрунтованості рекомендацій та пропозицій, викладених в роботі, що відображають власний погляд

Попереднє оцінювання курсової роботи фіксується у відгуку керівника курсової роботи (Додаток А), який обов'язково підшивається до роботи після титульного аркушу, але до її загального обсягу не входить.

Окремо оцінюється захист курсової роботи, на підставі якого формується рейтингова оцінки її захисту. Максимальна рейтингова оцінка захисту курсової роботи становить 40 балів, яка формується за відповідною схемою (табл. 2).

Таблиця 2

Критерії оцінювання захисту курсової роботи

Кількість балів

Критерії оцінювання

38-40

Захист курсової роботи свідчить, що автор глибоко інформований щодо ступеня теоретичної розробки проблеми, яка досліджується, вміло орієнтується у відповідних альтернативних теоретичних підходах, має свою особисту позицію і вміє аргументовано та послідовно її викласти. Студент володіє науковим економічним мисленням, вміло застосовує методи економічного пізнання, сучасні теоретичні концепції. Доповідь чітка, а міркування та пропозиції студента мають теоретичне або практичне значення.

30-37

Захист курсової роботи свідчить, що автор глибоко інформований щодо ступеня теоретичної розробки проблеми, яка досліджується, вміло орієнтується у відповідних альтернативних теоретичних підходах, але має власну позицію та не вміє аргументовано та послідовно її викласти. Студент володіє науковим економічним мисленням, вміло застосовує методи економічного пізнання, сучасні теоретичні концепції. Доповідь чітка, а міркування та пропозиції студента іноді помилкові.

20-29

Захист курсової роботи свідчить, що автор частково інформований щодо ступеня теоретичної розробки проблеми, яка досліджується, не має власної позицію і не вміє аргументовано та послідовно її викласти. Студент володіє науковим економічним мисленням і сучасними теоретичні концепції. Доповідь чітка, а міркування та пропозиції студента не можуть бути використання.

10-19

Захист курсової роботи свідчить, що автор частково інформований щодо ступеня теоретичної розробки проблеми, яка досліджується, не має власної позицію і не вміє аргументовано та послідовно її викласти. Студент володіє науковим економічним мисленням і сучасними теоретичні концепції. Доповідь не чітка, а міркування та пропозиції студента сумнівні та помилкові.

1-9

Захист курсової роботи свідчить, що автор лише поверхнево інформований щодо ступеня теоретичної розробки проблеми, не має власної позицію і не вміє аргументовано та послідовно її викласти. Студент не розуміє сутності використаних методів економічного пізнання. Доповідь не чітка, а будь-які пропозиції відсутні.

0

Захист курсової роботи свідчить, що автор не володіє проблемою теми дослідження.

Загальна рейтингова оцінка курсової роботи є сумою семестрової рейтингової оцінки (максимально можливо - 60 балів) та рейтингової оцінки захисту (максимально можливо -40 балів).

Переведення загальної рейтингової оцінки, вираженої у балах за багатобальною шкалою, в оцінку за національною шкалою та шкалою ЄСПК здійснюється на загальних засадах у відповідності до нижче наведеної таблиці (табл. 3).

Таблиця 3

Формування загальної рейтингової оцінки

Оцінка в балах

Оцінка за шкалою ЄСПК

Оцінка за національною шкалою

90-100

А

5 - Відмінно

75-89

ВС

4 - Добре

60-74

DE

3 - Задовільно

1-59

2 - Незадовільно

Соседние файлы в папке гроші та кредит