Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
15.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
05.06.2015
Размер:
376.83 Кб
Скачать

  1. Опис структури підприємства

Товариство з обмеженою відповідальністю “АБРІС Либідея”” було створено в 1992 році. Основним напрямком діяльності товариства є будівництво всіх можливих будівель та споруд в містіКіровограді області і не тільки.

АБРІС Либідея”” в 2007-2009 роках збудовано і здано власникам 10 житлових будинків площею біля 35000 м. кв. житла.

При товаристві плідно та творчо працює проектно-інженерна група, яка впроваджує в виробництво нові технології будівельної галузі. Завдяки співпраці з ведучими проектними інститутами України і закордонними фірмами по розробці проектів, були розроблені і запатентовані нові технології і ноу-хау які успішно використовуються на наших будівельних об’єктах, що дозволяє підвищити якість продукції, зменшити собівартість і скоротити терміни будівництва.

Керівництво фірмою здійснюють висококваліфіковані спеціалісти, які здобули відповідну освіту і мають багаторічний досвід роботи в будівельній галузі як в Україні так і за кордоном. Постійно ведеться робота по підвищенню кваліфікації шляхом подальшого навчання у вищих навчальних закладах, відвідування відповідних виставок, семінарів і т.п.

Підтвердженням вище вказаного є відзнаки на найвищому державному рівні – Дипломи «Переможця конкурсу на кращі будинки та комплекси житлово-цивільного призначення” за високу якість будівельних робіт при спорудженні житлових будинків, видані Державним комітетом України з будівництва та архітектури в 2002 – 2005 роках.

Також ведуться переговори по кооперації з закордонними інвесторами по залученню коштів і технологій для будівництва в Україні.

За період роботи ТОВ“АБРІС Либідея”” зарекомендувало себе, як надійна компанія, що працює в тісній взаємовигідній співпраці з усіма партнерами по бізнесу.

Згідно з статутом підприємства:

Загальні положення

  • ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “АБРІС “ЛИБІДЕЯ”(надалі – Товариство) створене у відповідності з Законом України Про господарські товариства, іншими законодавчими актами України. Товариство утворене шляхом обєднання грошових і майнових внесків, інтелектуального потенціалу та за взаємною згодою Учасників.

  • ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “АБРІС “ЛИБІДЕЯ” є правонаступником всіх прав та обов’язків ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “АБРІС “ЛИБІДЕЯ”(код ЄДРПОУ 20631731), зареєстрованого Розпорядженням кіровоградського мвськ виконкому 25 грудня 1992 року, реєстраційний №568-Р.

  • Повне найменування: *українською мовою – ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ АБРІС “ЛИБІДЕЯ”. *українською мовою – ТОВ “ АБРІС “ЛИБІДЕЯ”.

    • Місцезнаходження Товариства 27641, Україна, Кіровоградська область, Кіровоградський район, село Соколівське, провулок Гомельський, будинок 6.

    • Товариство вважається створеним і набуває права юридичної особи з моменту його державної реєстрації.

Виконавчий орган

  • Виконавчим органом Товариства є Директор

  • . Директор підпорядкований Загальним зборам учасників Товариства та Ревізійні комісії Товариства, рішення яких для Директора є обов’язковими.

  • Усвоїй діяльності Директор керується чиним законодавством , Статутом Товариства, а також іншими внутрішніми нормативними актами , рішеннями та розпорядженнями,що приймають Загальними зборами учасників Товариства та Ревізійною комісією Товариства.

  • Директор Товариства у межах своєї компетенції згідно з чиним законодавством та цим Статутом:

-здійснює керівництво поточною господарською діяльністю Товариства; -представляє інтереси Товариства у відносинах з третіми особами і державними органами; -готує положення та інші документи, що регламентують роботу Товариства в цілому; -розробляє проекти річного бюджету, бізнес-плани, програми фінансово-господарської діяльності Товариства; - розробляє та затверджує поточні Фінансово-господарські плани, оперативні завдання Товариства та забезпечує їх реалізацію; -організовує ведення бухгалтерського обліку та звітності Товариства. Складає та надає Ревізійній комісії Товариства Квартальні та річні звіти Товариства до їх оприлюднення та/або подання на розгляд Загальним зборам учасників Товариства; -організовує фінансово-економічну роботу,ведення грошово-розрахункових операцій; -здійснює контроль за рухом матеріальних та грошових цінностей; -організовує та здійснює зовнішньоекономічну діяльність; -розробляє штатний розклад та затверджує правила внутрішнього трудового розпорядку,посадові інструкції та посадові оклади працівників Товариства; -представляє Товариство без довіреності у відносинах з іншими юридичними та/або фізичними особами, державними та іншими органами, організаціями, установами, укладає від імені Товариствабудь-які правочини, договори, контракти, угоди тощо ,в тому числі і щодо розпорядження будь-яким майном Товариства; -видає довіреності іншим особам на представлення інтересів Товариства у відносинах з іншими юридичними та/або фізичними особами,державними та іншими органами,організаціями,установами; - визначає коло осіб, яким надається право представляти інтереси Товариства в органах управління суб’єктів господарювання,в яких Товариство володіє корпоративними правами; - відкриває в кредитних установах поточні,валютні та інші рахунки Товариства; - видає накази та розпорядження в межах своєї компетенції; - забезпечує дотримання норм законодавства про працю, правил внутрішнього трудового розпорядку; - укладає від імені Товариства контракти та трудові договори, з угоди працівниками Товариства та керівниками дочірніх підприємств, філій та представництв; - здійснює дії, що необхідні для досягнення цілей Товариства; - організовує матеріально-технічне забезпечення господарської та іншої діяльності Товариства;

- організовує збут продукції; - приймає інші рішення, пов’язані з поточною діяльністю Товариства, за винятком тих, що входять до виключної компетенції Загальних зборів учасників Товариства та ревізійної комісії.

  • Директор Товариства приймає на роботу, звільняє з роботи згідно КзпП України, заохочує працівників Товариства та Ревізійної комісії, видає відповідні накази, підписує з працівниками договори та інші документи.

  • На час відсутності (тимчасової відсутності) Директора Товариства (перебування у відрядженні, відпустці, хвороба тощо) або неможливості продовження виконання ним обов’язків Директора з інших підстав, передбачених законом, функції управління Товариством здійснює особа, яка призначається виконуючим обов’язки Директора за відповідним рішенням Загальних зборівучасників Товариства. При цьому особа, що призначена виконуючим обов’язки Директора,також має право без довіреності представляти інтереси Товариства у взаємовідносинах з іншими особами з усіма повноваженнями та обмеженням повноважень Директора Товариства визначеними у даному статуті.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]