Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
методичка управление персоналом / методичка управление персоналом.doc
Скачиваний:
17
Добавлен:
05.08.2013
Размер:
180.74 Кб
Скачать

3.4 Вимоги до оформлення роботи

Контрольна робота має бути надрукована(як виняток - написана) чітко, роз­бірливо, без помилок та виправлень, з одного боку білого паперу формату А4 (210х297).

Загальний обсяг роботи, включа­ючи список використаних дже­рел, не по­винен перевищувати15-25 друкованих сторінок, (шрифт №14, 60-70 знаків у рядку, враховуючи проміжки між словами; 40-45 рядків на сторі­нку).

Приклади виконання елементів роботи (титульна сторінка, зміст і т.і.) наведено в додатках в зменшеному масштабі шрифтом № 10 і на форматі А5 (148х210). При виконанні роботи ці елементи (як і всю роботу в цілому) слід виконувати стандартним шрифтом № 14 і встандартному форматіА4 (210х297).

Текстова частина має бути одного кольору (чорного, синього, фіолетового) за винятком титульної сторінки, таблиць, графіків, формул, для яких застосову­ється тільки чорний колір написів.

Аркуш курсової роботи повинен мати поля: ліве — 25 мм, верх­нє — 20, праве — 10, нижнє — 20 мм.

Нумеруються всі сторінки роботи до останньої, враховуючи рисунки, таб­лиці, без пропусків, повторів і літерних додатків. Першою сторінкою вважа­ється титульна, на якій цифра “1” не ста­виться. Отже, загальна нумерація ро­боти починається на наступній сторінці (зміст контрольної роботи) з цифри “2”. Порядковий номер сторінки проставляється в правому нижньому куті сторі­нки.

Розділи починають з нової сторінки. Наступний підрозділ починають на тій самій сторінці, де закінчився попередній підрозділ, за умови, що крім заголовку на сторінці буде розташовано хоча б один-два рядки тексту наступного підрозділу.

Заголовки розташовують на осі сторінки (по центру), на відстані одного інтервалу від тексту. Виконуються заголовки напівжирними літерами. Заголовки 1-го рівня (вступ, розділи і т.і.) – заголовними літерами; заголовки 2-го рівня (підрозділи) – прописними (крім першої - заголовної). Крапка в кінці заголовку не ставиться. Розділи та підрозділи нумеруються арабськими цифрами. Вступ, висновки, перелік використаних джерел – не нумеруються.

Не слід застосовувати в тексті рубрикацію за допомогою літер з дужкою чи цифр з дужкою.

Текст роботи може ілюструватись схема­ми, фотографіями, графіками, таблицями, які також виконуються на стандартних аркушах паперу формату А4. Усі ілюстрації (фотографії, схеми тощо) нази­вають рисунками і нумерують послідовно. Номер і назву рисунка пишуть під графічним зобра­женням. Ілюстративний матеріал розміщують у тексті одразу після посилання на нього.

На запозичену з інших джерел інформацію, тези а також на цитати, що наво­дяться в тексті, мають бути зроблені посилання. Їх наво­дять одразу після закін­чення інформації, тези чи цитати в квадратних дужках, де вка­зують порядковий но­мер джерела у переліку використаних джерел та відповідної статті - для НПА, наприклад: [2, ст.12] чи порядковий номер джерела та номер сторінки – для всіх інших джерел, наприклад: [14, с. 31-33].

Розділ 4 рекомендації та приклади виконання елементів типового завдання