Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Робочі записи під час практики

.docx
Скачиваний:
51
Добавлен:
03.05.2015
Размер:
3.06 Кб
Скачать

Робочі записи під час практики

Я, Дичек Дмитро Сергійович, проходив учбово-ознайомчу практику протягом 09.02.15-20.03.15. Моя практика проходила в креативній рекламній агенції "Boomerang".

Цього року агенція на чолі з Грицьким Дмитром, креативним директором та засновником агенції, відсвяткувала своє десятиріччя. Агенція працює переважно із сферою великого бізнесу та підприємництва.

В перший день практики я отримав календарний план із переліком усіх необхідних завдань, мені був довірений особистий проект дочки Дмитра Грицького під цікавою назвою "Beze art". Спільними зусиллями був розроблений спеціальний план дій, керуючись яким, я наприкінці розробив фінальну платформу для майбутнього проекту та успішно її презентував.

Керівництво дуже лояльно та добре відносилося до нашої роботи, незважаючи на досить тісний графік. Кожне завдання було цікавим та корисним для мого особистого портфоліо та досвіду. Одними із завдань були запис презентаційного аудіолиста, розробка презентації продукту, моніторинг конкурентів, виявлення їх недоліків та позитивних сторін, прорахунок бюджету проекту тощо.

В результаті учбово-ознайомчої практики я отримав чимало корисних професійний порад, мав змогу спостерігати поетапне створення проекту з нуля, отримав схвальні відгуки про свою роботу.