Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
профілактика.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
01.05.2015
Размер:
22.54 Кб
Скачать

VI. Очікувані результати виконання Програми та її ефективність

 

Виконання Програми сприятиме зменшенню кількості вчинюваних правопорушень, оздоровленню соціально-економічної та морально-психологічної ситуації в країні, покращанню її іміджу на міжнародному рівні та підвищенню інвестиційної привабливості.

 

VII. Фінансові, матеріально-технічні, трудові ресурси, необхідні для виконання Програми

 

Загальнодержавний рівень та соціальна значущість проблеми зумовлюють необхідність фінансування Програми з державного та місцевих бюджетів. У реалізації профілактичних заходів мають узяти участь правоохоронні органи всіх рівнів, а також інші державні й недержавні органи, установи та організації в межах їхньої компетенції.

Обсяг фінансування  Програми  може уточнюватись у процесі складання проекту Державного бюджету України на відповідний рік.

Органи місцевого самоврядування самостійно визначають обсяг коштів місцевих бюджетів, що можуть бути виділені для реалізації профілактичних заходів на відповідній території.

Контроль за використанням бюджетних коштів, передбачених для здійснення заходів, визначених Програмою, здійснюватиметься в порядку, установленому законодавством.