Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
968 / 20-1968 / 111 / ЕЙЗиЖки2.DOC
Скачиваний:
8
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
23.55 Кб
Скачать

4. Індивідуальне завдання

У період практики в комерційному банку студент виконує індивідуальне завдання по матеріалах банку по темі своєї дипломної роботи. Зміст цього завдання визначається структурою дипломної роботи та її планом, погодженим з науковим керівником.

Матеріали, отримані студентом під час виконання індивідуального завдання використовується у подальшому не тільки для підготовки дипломної роботи, а й для підготовки доповіді на наукову конференцію, яку проводить університет щорічно у ківтні та написання статті для студентського наукового збірника.

Індивідуальне завдання виконується студентом по матеріалах комерційного банку: річні та квартальні звіти, дані обліку та внутрішньобанківського аудиту, оперативної звітності, перевірок тощо.

5.Форми і методи контролю

Робота студента по виконанню програми практики контролюється керівниками практики від банку та викладачами кафедри банківських інвестицій університету. Студент повинен дотримуватись режиму роботи та правил внутрішнього розпорядку у банку-базі практики.

Студен веде щоденник, у якому коротко описує зміст виконаної роботи за кожен день та робить відповідні зиписи у ньому. Крім цього, у ньому студент здійснює записи про участь у нарадах, семінарах, технічному навчанні, екскурсіях, що проводяться у комерційному банку.

Звільнення за сімейними обставинами або іншими причинами студента від практики на один день або декілька робочих дінв допускається за його заявою тільки з дозволу керуючого банком і завідуючого кафедрою. Заява про відпустку додається до щоденника практики.

6. Вимоги до звіту про практику

Студент складає звіт про практику, у якому висвітлює виконану роботу. Цей звіт повинен являти повну, але лаконічну характеристику самостійної конкретної роботи магістранта в банку. Переказ у звіті матеріалів, що викладені в інструкціях, навчальних посібниках і лекціях не допускається.

Звіт про виконану роботу студент складає у відповідній послідовності за розділами, що передбачені змістом практики.Обсяг звіту про практику не повинен перевищувати 20-25 сторінок машинописного тексту. До звіту додаються виконане індивідуальне завдання та копії документів про виконану роботу. Всі додатки до звіту повинні бути пронумеровані. Посилання у текстовій частині звіту на додатки дається з вказівкою на номер додатку.

Звіт студента про практику перевіряє та підписує загальний керівник практики від банку, звіт завіряється печаткою установи банку-бази практики.

Студент подає звіт про практику на кафедру банківських інвестицій не пізніше, ніж за три дін після закінчення практики. До звіту підшиваються щоденник та характеристика установи банку про роботу студента із зазначенням її оцінки.

7. Підведення підсумків практики

Підсумки практики відводяться у процесі за хисту ним звіту перед комісією, що призначається кафедрою банківських інвестицій. Захист звіту про практику оцінюється диференційною оцінкою (“відмінно”,”добре”,”задовільно”,”незадовільно”), яка враховується нарівно з іншими оцінками, що характеризують успішність спеціаліста.

Оцінка захисту про практику студента заноситься в екзаменаційну відомість та поставляється у заліковій книжці.

Студент, що не виконав програму практики і отримав незадовільний відгук на базі практики або незадовільну оцінку при захисті звіту про практику, направляється на практику повторно або відраховується з університету.

Додаток

Керівник установи комерційного банку

______________________ К.Р.Горчаков

“____” ____________________ 2000 року

КАЛЕНДАРНИЙ ПЛАН

проходження практики студентом фінансово-економічного факультету Київського національного економічного університету

ІВАНОВИМ Іваном Івановичем у ________________________________

(назва банку)

з “_____”____________ 2000 року по “____”__________2000року

(75 робочих днів).

Тема дипломної роботи практиканта ________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________

п/п

Розділ магістерської практики

К-ть днів, згідно з програмою практики

З якого по яке число

Керівники практики від банку

1

Інвестиційне кредитування і контроль

15

2

Інвестиційні операції

15

3

Пасивні операції

10

4

Облік і аудит

10

5

Аналіз банківської діяльності

12

6

Індивідуальне завдання

10

7

Оформлення звіту про практику

3

Всього

75

Загальний керівник практики ________________ І.О. Петренко

(підпис)

8

Соседние файлы в папке 111