Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
4
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
23.55 Кб
Скачать

Варіант № 20

Завдання

Оформіть наказ, що пройшов державну реєстацію на аркуші паперу ф.А4 з поздовжнім розміщенням постійних реквізитів за загальноприйнятими правилами та вимогами чинних нормативних документів, додавши реквізити яких не вистачає.

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ, наказ,

15.03.2007, № 104. Про затвердження форми державного статистичного спостереження з питань діяльності музеїв та Інструкції щодо її заповнення/

На виконання Програми реформування державної статистики з метою удосконалення державних статистичних спостережень та приведення їх у відповідність до міжнародних стандартів.

1. Затвердити форму державного статистичного спостереження N 8-НК "Звіт про діяльність музею за 200_ рік" та Інструкцію щодо її заповнення, що додаються. 2. Управлінню статистики послуг та соціальних програм Держкомстату України (Калачова І.В.) підготувати та передати управлінню справами для виготовлення оригінали затверджених форми та Інструкції.

3. Забезпечити контроль за своєчасним виготовленням та розсиланням бланків затверджених форми та Інструкції на адресу Головного управління статистики в Автономній Республіці Крим, обласних, Київського та Севастопольського міських управлінь статистики. 4. Начальникам Головного управління статистики в Автономній Республіці Крим, обласних, Київського та Севастопольського міських управлінь статистики забезпечити

музеї та музейні заклади бланками затвердженої форми та Інструкцією.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Держкомстату України Власенко Н.С.

Наказ отримано: Київським міським управлінням статистики.

Підписав документ голова Державного комітету статистики України Осауленко О.Г.

Погоджен наказ з державним секретарем Міністерства культури та мистецтв України Стасюком В.Л.

Зареєстрован в Міністерстві юстиції України 13 грудня 2002 р.

за № 969/7257.

Соседние файлы в папке Нак_державн_реєстрац