Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
5
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
22.02 Кб
Скачать

Варіант № 19

Завдання

Оформіть наказ, що пройшов державну реєстацію на аркуші паперу ф.А4 з поздовжнім розміщенням постійних реквізитів за загальноприйнятими правилами та вимогами чинних нормативних документів, додавши реквізити яких не вистачає.

МІНІСТЕРСТВО ПРОМИСЛОВОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, наказ,

15.03.2007, № 104. Порядку конкурсного відбору інвестиційних проектів та бізнес-проектів підприємств суднобудівної промисловості.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14.02.2007 N 221 "Про затвердження Порядку використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки підприємств суднобудівної промисловості шляхом здешевлення кредитів”

1. Затвердити Порядок конкурсного відбору інвестиційних проектів та бізнес-проектів підприємств суднобудівної промисловості, що додається.

2. Департаменту науково-технічного та інноваційно-інвестиційного забезпечення (Ноговіцин О.В.):2. Підготувати проект наказу Міністерства промислової політики України про затвердження складу Міжвідомчої конкурсної комісії з відбору інвестиційних проектів та бізнес-проектів підприємств суднобудівної промисловості, до якої включити представників Міністерства фінансів України та Міністерства економіки України. 3. Департаменту адміністративно-господарського забезпечення (Горник В.Г.) забезпечити публікацію цього наказу в засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Наказ отримано: Департаментом у адміністративно-господарського забезпечення.

Підписав документ міністр промислової політики України Головко А.М.

Погоджен наказ з першим заступником Міністра фінансів України Копиловим В.А. та виконуючим обов'язки Міністра економіки України Мусіним Л.А.

Зареєстрован в Міністерстві юстиції України 20 березня 2007 р.

за № 241/13508.

Соседние файлы в папке Нак_державн_реєстрац