Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
6
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
24.58 Кб
Скачать

Варіант № 17

Завдання

Оформіть наказ, що пройшов державну реєстацію на аркуші паперу ф.А4 з поздовжнім розміщенням постійних реквізитів за загальноприйнятими правилами та вимогами чинних нормативних документів, додавши реквізити яких не вистачає.

Державний комітет стандартизації, метрології та сертифікації України, наказ,

18 червня 2002 р., № 321. Про затвердження Інструкції про порядок здійснення державного нагляду за додержанням стандартів, норм і правил.

Відповідно до Декрету Кабінету Міністрів України від 08.04.93 N 30-93 "Про державний нагляд за додержанням стандартів, норм і правил та відповідальність за їх порушення" і подальшого вдосконалення організації та порядку проведення державного нагляду за додержанням стандартів, норм і правил.

1. Затвердити Інструкцію про порядок здійснення державного нагляду за додержанням стандартів, норм і правил, що додається.

2. Начальнику управління державного нагляду та підтвердження відповідності Баб'яку О. М. у п'ятиденний термін забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Визнати таким, що втратив чинність, КНД 50-001-93 "Державний нагляд за додержанням стандартів, норм і правил. Порядок здійснення державного нагляду", затверджений наказом Держстандарту України від 27.05.93 N 78а.

4. Директору Українського науково-дослідного інституту стандартизації, сертифікації та інформатики Камінському В. Ю. після державної реєстрації у Міністерстві юстиції України цього наказу забезпечити його публікацію в інформаційному покажчику "Стандарти" протягом двох місяців.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Держстандарту України Сидоренка Г. С.

Наказ отримано: управлінням державного нагляду

Підписав документ голова Держстандарту України П. Кабан 

Погоджен наказ з головою Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва О. Кужель та міністром економіки та з питань європейської інтеграції України О. Шлапаком.

Зареєстрован в Міністерстві юстиції України 18 червня 2002 р.

за № 512/6800.

Соседние файлы в папке Нак_державн_реєстрац