Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Реферат Управління продажами.docx
Скачиваний:
31
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
40.7 Кб
Скачать

15

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

імені Вадима Гетьмана

Р е ф е р а т

з дисциплiни «Управлiння продажами» на тему:

«Сучасні тенденції в теорії управління продажем»

Роботу виконала

студентка 4 курсу 1 групи

спеціальності Маркетинг 6507

заочної форми навчання

Ананченко Лідія

Викладач:

Данніков О.В.

Київ-2013

Змiст

Вступ……………………………………………………………………………….3

1. Сучасні тенденції та інноваційні маркетингові рішення в теорії управління продажем…………………………………………………………………………..4

Висновки………………………………………………………………………....14

Використана лiтература…………………………………….…………………..15

Вступ

Управлiння продажем товарiв та послуг вiдносять до тем, якi обговорюють на найвищому рiвнi управлiння компанiєю, що свiдчить про ту важливу роль, яку вiдводять продажу у формуваннi сприятливих вiдносин зi споживачами. Ефективнi методи управлiння продажем дуже важливi для успiшної реалiзацiї конкурентних i маркетингових стратегiй фiрми.

Розглядаючи поняття "управління продажами" будемо виходити з того, що воно включає як управління людьми, так і управління процесами в області продажів. Управління продажами - це область практики, яка формується на стику менеджменту, маркетингу і власне мистецтва продажів.

На даний момент питання вдосконалення й реалiзацiї маркетингового пiдходу до взаємин виробникiв i споживачiв товарiв та послуг є дуже актуальним.

Обгрунтованi теоретичнi положення, висновки та методичнi рекомендацiї є важливим пiдгрунтям для вирiшення проблемних прикладних питань щодо органiзацiйних умов використання каналiв розподiлу пiдприємствами-виробниками, формування збутової системи пiдприємства, пошуку компромiсу у взаємодiї суб’єктiв економiчної дiяльностi й оптимального розмiщення ресурсiв на вiтчизняному ринку товарiв та послуг з огляду на складнi умови ведення стратегiчних маркетингових дiй в умовах кризово-рецесiйних явищ в економiцi країни.

У данiй роботi будуть розглянутi сучаснi проблеми побудови системи продажу на принципах гармонзацiї, що є необхiдною умовою для встановлення вiдносин у сферi товарно-грошового обмiну мiж економiчно й юридично вiльними суб’єктами ринку збуту, якi реалiзують свої комерцiйнi iнтереси, шляхом найєфективнiшого задоволення запитiв споживачiв та створення значущих для нихцiнностей.