Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Кудін.docx
Скачиваний:
14
Добавлен:
15.02.2015
Размер:
37.47 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки України

Київський професійно педагогічний коледж

Ім.. А. Макаренка

Звіт

З педагогічної практики

Студента гр. 93 з 2

Кудін В.В

Керівникпрактики від баз.закладу :

Купріенко О.М

Керівник практики КППК

В.Б.Федоренко

Київ 2013

ЗМІСТ

  1. Вступ

  2. Індивідуальний план роботи на період педагогічної практики

  3. Загальна характеристика навчального закладу

  4. Психолого-педагогічна характеристика групи

  5. Аналіз уроків виробничого навчання

  6. Аналіз виховних заходів

  7. Висновок

Вступ

Сьогодення є епохою інформаційних технологій. Бурхливий розвиток комп'ютерних технологій викликав значне посилення уваги до використання комп'ютерної техніки в усіх галузях людської діяльності. А поява персональних комп'ютерів і сучасного програмного забезпечення, розрахованого на користувача, що має лише базові, початкові знання взагалі, зробила цей процес стрімким і повсюдним.

Висока якість навчально-виробничого процесу неможлива без грамотного педагога, майстра, вихователя. Перед ним стоїть завдання не тільки навчати молодих людей за професійними якостями, а й навчити їх самостійно здобувати знання. З'являться нова техніка і виникає потреба в нових знаннях та вміннях, а Україні, молодій незалежній державі, катастрофічно не вистачає фахівців, що вміють ефективно працювати.

Проте зроблено деякі важливі кроки, зокрема: йде процес поглиблення вивчення комп'ютерної техніки в школах, в училищах відкрито ряд нових професій, де інформаційним технологіям приділяється посилена увага. Крім того, для широкого кола населення центри зайнятості організовують різні за тривалістю і ступенем поглибленості курси комп'ютерної грамотності.

У кожному вузі України передбачено проходження студентами педагогічної практики, яка є обов’язковим елементом підготовки будь-якого спеціаліста.

Під час проходження практики студент закріплює здобуті знання і навички, отримуючи практичний досвід роботи в реальних умовах.

Студент може мати досконалі теоретичні знання, але може розгубитися в ситуації, коли виникне необхідність прийняти рішення в реальних економічних умовах. Тому необхідно забезпечувати студентам змогу пройти педагогічну практику ще під час навчання у вузі, для того, щоб спробувати себе не тільки в ролі теоретика, а і практиканта.

Характеристика

на студента Київського професійно-педагогічного коледжу

ім. Антона Макаренка

Кудіна Вячеслава Володимировича

Студент, Кудін Вячеслав Володимирович, проходив педагогічну практику в КВПУ Водного Транспорту з 8.04.13 по 19.04.13 року.

Він був закріплений за групою ЗкдС 305 "Зварник Корпусних деталей судна ".

На час проходження практики студент ознайомився з особливостями навчально-виховного процесу учбового закладу. Кудін В.В, відвідав уроки виробничого навчання у групі ЗкдС 305

Був уважним, задавав цікаві питання викладачу та студентам, Проявив себе більш активним спостерігачем.

Керівник практики Купрієнко О. М

ЗАТВЕРДЖУЮ:

Керівник практики

________В.Б.Федоренко

«___»___________201_р