Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
лабораторна 2.3.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.11.2022
Размер:
14.95 Mб
Скачать

Panda Dome. Розділ: vpn

VPN – вбудована утиліта, яка дозволяє здійснювати доступ в Інтернет через захищені проксі-сервери, забезпечуючи конфіденційність та додатковий захист від хакерів та інших зловмисників

Після того, як ми завершили знайомство з Антивірусом, ми повернулися на початкову сторінку і вирішили дослідити таку функцію як: «VPN». Ми вибрали його ярлик та нас перенаправило на головну його сторінку (рис.31). Там ми побачили статус нашого інтернет з’єднання, кількість переданих даних, який саме віртуальний простір ми хочемо, клавіша «переключитися на преміум» аккаунт та найголовніша кнопка: «підключитися». Також там є банер: «як працює VPN». Вибравши його нас переправило на інтернет сторінку, де більш детально описано роботу VPN (рис.32). Весь сайт на англійській мові, але при сильному бажанні мову можна змінити.

Рис.31 «VPN»

Рис.32 «Як працює VPN»

Також зверху є кнопка «налаштувань» (рис. 33). Там ми можемо задати деякі настрої які будуть виконуватися кожен раз при включенні комп’ютера.

Рис.33 «Налаштування VPN»

Мої прилади

Після завершення попереднього етапу, ми повернулися назад на головний екран і вирішили вивчити розділ: «Мої прилади». Далі нас направило на головну сторінку цього розділа (рис.34), де ми побачили дві підгрупи: «захист для інших приладів» та «Мої прилади». Під кожною підгрупою йде коротке роз’яснення функціоналу.

Рис.34 «Мої прилади»

Захистить інші прилади

Далі ми вибрали: «Захистить інші прилади» і нас направило на веб сторінку, де нам запропонували завантажити програму Panda Dome на інші наші прилади (рис. 35).

Рис.35 «Захистити інші прилади»

Мої прилади

Потім ми повернулися в програму і вирішили ознайомитися з «Моїми приладами». Нас направило на веб сайт де ми повинні були авторизуватися.

Рис.36 «Мої прилади: веб сайт»

Підтримка

Після того як ознайомилися з попереднім розділом ми повернулися на головну сторінку та вибрали наступний розділ «Підтримка». Нас направило на головну сторінку цього розділа (рис.37). Там ми побачили 4 підрозділа: «Форум підтримки», «Зв’язатися з технічною підтримкою», «Запитання», та «Преміум сервіси». Кожен підрозділ мав свій короткий опис.

Рис.37 «Підтримка»

Форум підтримки

Далі ми детально ознайомимося з кожним підрозділом. Почнемо по порядку з першого підрозділа: «Форум підтримки». Під назвою підрозділа ми бачимо коротке пояснення, та функцію «відвідати наш форум підтримки». Ми вибрали цю функцію і нас направило на веб сторінку с доступними форумами (рис.38). Там ми можемо задавати питання та обговорювати різні питання.

Рис.38 «Форум підтримки»

Зв’язатися з технічною підтримкою

Далі повернулися на початкову сторінку підтримки та вибрали підрозділ «Зв’язатися з технічною підтримкою». Під назвою стандартно розмістилося коротке роз’яснення цього під розділа, та функція «Зв’язатися з нами». Саме про неї далі буде йти мова. Ми вибрали цю функцію і нас направило на веб сторінку (рис. 39). Там ми бачимо невелике роз’яснення на англійській мові та контактні номери технічної підтримки для кожної країни. Це дуже зручно, адже не всі знають іноземну мову.

Рис. 39 «веб сторінка технічної підтримки»

Соседние файлы в предмете Информационные системы