Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
РГЗ ОГИСС 1 МОДУЛЬ.odt
Скачиваний:
2
Добавлен:
02.04.2021
Размер:
122.08 Кб
Скачать

5. Описання шляхів доставки вантажів

Доставка руди із каїни експортера ( Україна) до каїни імпортера(Китай) здійснюється по мною заданому маршруту, з урахуванням габаритів і осадки суден, використаної кількості палива, витрати палива в залежності погодних обставин тощо.

Перший маршрут побудований від порту відправника ( Маріупольський морський торговий порт(Україна)), до порту отримувача (Порт Гонконг(Китай)).

Судно починає шлях з заданого порту через Чорне море до Туреччини, звідси прямуючи по Мраморному морі, проходячи Дарданеллу, судно опиняється в Егейському морі. Значну відстань імпортний товар здійснює по Середземному морі. Звідси, вздовж Єгипту, судно проходить відстань від Суецькому заливі, по Червоному морі, до Аденському заливу. З цього місця що най значну відстань судно долає по Індійському океану, проходячи Аравійське море, торкаючись Шри-Ланки, Бенгальський залив, через каїни Малайзію і Сінгапур, довгожданий

8

Китаєм товар опиняється в Южно-Китайському морі, оточеного з права Філіппінами, з ліва – Вьетнамом. Далі судно долає прямий рейс до заданого порту Шанхай.

Другий маршрут побудований від порту відправника (Неколіївський морський торговий порт(Україна)), до порту отримувача (Порт Шанхай (Китай)).

Судно починає шлях з заданого порту через Чорне море до Туреччини, звідси прямуючи по Мраморному морі, проходячи Дарданеллу, судно опиняється в Егейському морі. Значну відстань імпортний товар здійснює по Середземному морі. Звідси, вздовж Єгипту, судно проходить відстань від Суецькому заливі, по Червоному морі, до Аденському заливу. З цього місця що най значну відстань судно долає по Індійському океану, проходячи Аравійське море, торкаючись Шри-Ланки, Бенгальський залив, через каїни Малайзію і Сінгапур. Надалі, по Южно-Китайському морі, оточеного з боків Вьетнамом і Філіппінами, судно проходить невеликий шлях. Надалі, опинившись між самим Китаєм і Тайванью, судно заходить до Восточно-Китайського моря, звідки прямує до заданого порту Шанхай.

6. Графічна частина

(Додаток 1)

7. Висновок

При роботі суден в заданому регіоні в трамповій формі судноплавства на умовах рейсового чартеру судновласник має оцінити перспективну ефективність роботи суден. Базою для такої оцінки є усереднений тайм-чартерний еквівалент. Для обліку можливого негативного впливу на ефективність роботи суден системи факторів виробничої та комерційної природи пропонується підхід заснований на урахуванні динаміки ставок фрахту і періодів їх різних значень, що таким чином враховує і сезонність вантажопотоків, і ринкові тенденції в цілому.

Доставка руди із каїни експортера ( Україна) до каїни імпортера(Китай)

9

здійснюється по мною заданому маршруту, з урахуванням габаритів і осадки суден, використаної кількості палива, витрати палива в залежності погодних обставин тощо.

10

Додаток 1

11

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]