Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПРАКТИКА по КН (методичні вказівки з виробничої...doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
26.11.2019
Размер:
318.98 Кб
Скачать

10. Підведення підсумків практики

Звіт про проходження виробничої практики разом із щоденником подається у відділ практичного навчання та працевлаштування випускників протягом 5-ти днів з дня закінчення виробничої практики.

Після повернення студентів до коледжу здійснюється проведення захисту практики. Кожний із студентів повинен виступити на відкритому захисті з доповіддю про виконану роботу. Можливе представлення групових доповідей (не більше 3 співдоповідачів за у мови проходження виробничої практики на одному й тому ж підприємстві). Залік приймається комісією. До заліку подається звіт, оформлений відповідно до стандартних вимог оформлення текстових документів. При визначенні оцінки комісія враховує зміст та якість оформлення звіту, відгуки керівників практики, зміст доповіді і, в разі необхідності, проводить зі студентом додаткову співбесіду. Особлива увага приділяється повноті і якості зібраного матеріалу.

Оцінювання проходження студентом виробничої практики здійснюється за такими критеріями:

  • оформлення всієї документації;

  • змістовність доповіді на заліку і відповідей на запитання членів комісії;

  • виконання індивідуального завдання;

  • оцінка виставлена керівником практики від бази практики.

За підсумками всіх відповідей виставляється загальна оцінка.

Захист звіту проводиться у вигляді співбесіди з членами комісії, яка призначається завідувачем практичного навчання та працевлаштування випускників, за участю керівника практики від коледжу. Можлива також присутність керівника від бази практики.

Диференційований залік з виробничої практики оцінюється за національною шкалою (4-х бальною) та кредитно-модульною 100-бальною (ECTS).

Студент, який не виконав програму практики та отримав незадовільний відгук на базі практики або незадовільну оцінку при складанні заліку, може бути повторно направлений на практику або відрахований з числа студентів коледжу. Коледжем надається можливість пройти виробничу практику повторно через рік. За цей період студент повинен подати в коледж позитивну характеристику з місця роботи за фахом. Якщо програма практики не виконана студентом з поважної причини, йому може надаватись можливість пройти практику у вільний від навчання час.

Додаток А

Календарний план проходження виробничої практики

№ п\п

Завдання практики

Тривалість виконання

(роб. дні)

Тривалість виконання

(годин)

1.

Дослідити об’єкт практики, структуру та функції обчислювальних підрозділів об’єкту практики, їх взаємозв’язок.

2

12

2.

Дослідити та проаналізувати універсальне та спеціалізоване апаратне забезпечення комп’ютерних систем і мереж, які використовуються на об’єкті практики.

2

12

3.

В залежності від специфіки бази практики:

  • дослідити технологічні процеси складання, монтажу, налагодження і тестування створюваного (використовуваного) апаратного забезпечення комп’ютерних систем і мереж;

  • дослідити технологічні процеси проектування, розробки, тестування та верифікації розроблюваного (використовуваного) прикладного та системного програмного забезпечення комп’ютерних систем і мереж;

  • дослідити технологічні процеси проектування, розробки, тестування та верифікації розроблюваного Web-орієнтованого програмного забезпечення (Web-серверів, Web-сторінок, технології Java, PHP, html,тощо).

7

42

4.

Сформувати висновки і пропозиції (які виникали труднощі, які вміння та навички були набуті під час проходження практики, загальна оцінка результатів практики, науково-технічні рекомендації, пропозиції з організації практики).

1

6

5.

Виконати індивідуальне завдання по виробничій практиці.

6

36

6.

Оформити звіт про виробничу практику.

2

12

Всього:

20

120

Додаток Б