Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metodichni_vkazivki_do_kursovoyi_z_sots_kom.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
136.19 Кб
Скачать

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "ЛЬВІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА"

Інститут гуманітарних та соціальних наук

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності

Соціальні комунікації

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

до виконання курсової роботи з дисципліни «Соціальні комунікації»

для базового напряму підготовки 6.020105 “Документознавство та інформаційна діяльність»

Львів – 2012

Соціальні комунікації: методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни “Соціальні комунікації” для студентів базавого напряму 6.020105 “Документознавство та інформаційна діяльність”/ М.В.Комова. – Львів: Вид-во НУ «Львівська політехніка», 2012.- 12 с.

Укладач:

к.філол.н., доцент

М.В. Комова

К.і.н.

С.О. Лісіна

Відповідальний за випуск:

Д.т.н., доцент

А.М. Пелещишин

Рецензенти:

Д.філол.н., професор

І.М. Кочан

К.т.н.

Ю.О. Сєров

Методичні вказівки до виконання курсової роботи обговорені та схвалені на засіданні кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності

Протокол № 1 від 30 серпня 2012 р.

Завідувач кафедри А.М. Пелещишин

Методичні вказівки обговорено та схвалено на засіданні методичної комісії базового напрямку підготовки

Протокол № 1 від 30 серпня 2012 р.

1. Загальні положення

Метою курсової роботи є закріплення та поглиблення знань, одержаних студентами при вивченні теоретичного матеріалу, уточнення їхніх уявлень про розвиток та формування соціальних комунікацій, вироблення навичок вивчення та аналізу комунікаційних процесів, розвиток творчих здібностей студентів у процесі опанування теоретичних та практичних проблем функціонування соціальних комунікацій, а також підготовка до написання магістерської кваліфікаційної роботи.

Теми курсових робіт визначає керівник, затверджуються на засіданні кафедри (Додаток А).

Дослідження теми курсової роботи передбачає проведення багатоаспектного пошуку актуальної інформації через різні канали інформації. Варто починати з пошуку наукових, теоретичних, навчальних та методичних джерел, зокрема, наведених в списку рекомендованої літератури, в робочій навчальній програмі, а також в працях, самостійно виявлених в бібліотечних фондах, в електронних ресурсах. Найбільш вагомі теоретичні відомості доцільно законспектувати, що стане у нагоді не лише при написанні курсової роботи, а й при підготовці до практичних занять та складанні іспиту з курсу.

На основі вивченого теоретичного матеріалу студент повинен скласти й погодити з науковим керівником план дослідження, який передбачав би висвітлення всіх аспектів теми та дозволив, грунтуючись на проведеному аналізі, сформулювати конкретні пропозиції щодо покращання процесів, технологій соціальних комунікацій.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]