Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МЕТОД ДЛЯ ЗАОЧКИ КЛИНИКИ.doc
Скачиваний:
37
Добавлен:
28.08.2019
Размер:
856.06 Кб
Скачать

Конфіденційна інформація для свідка Марков Івана

Вчитель фізичного виховання. Працює в школі після закінчення Волинського державного університету з 1 серпня цього року. Раніше директора не знав.

14 вересня до нього додому зателефонував директор школи і запропонував зустрітись біля приміщення школи о 23,15 . Під час зустрічі директор розповів, що він хоче перевірити як виконує трудові обов'язки сторож школи Гак, оскільки він уже приходив десь о 20.30, проте Гака на робочому місці не було і це може підтвердити техпрацівниця.

Вони разом обійшли всю територію, але ніде Гака не було, сторожка була закрита на замок. О 23.30 коли вони знаходились на подвір'ї школи, почули кроки і побачили що із вулиці на територію школи входить сторож Гак. На запитання директора, чому він залишив під час виконання своїх обов'язків сторожа територію школи, Гак повідомив, що ходив в лікарню до дружини і був відсутній всього 20-30 хвилин.

Директор запропонував йому написати пояснення, а в цей час в своєму кабінеті в його присутності склав акт, з якого вбачалося, що Гак безпричинно був відсутній на робочому місці з 20.30 до 23.30. Він сам підписав цей акт, а також запропонував це зробити і Маркову. Намагаючись уникнути конфлікту з директором, Марков підписав акт.

№ 3. Загальна інформація

Я дуже кохала свого чоловіка, та коли ми одружились через 3 роки все змінилось він почав мене ображати, випивати, постійно бешкетував, ображав, а останнім часом дійшло до того, що почав бити мене у присутності дітей. Я не змогла цього більше терпіти і пішла від нього до своїх батьків. Хочу подати на розлучення. Допоможіть.

Конфіденційна інформація для клієнта.

Клієнт: жінка Вера Андріївна Вороніна, 35 років,

Психологічний стан: спокійна, не любить багато розмовляти, хворіє на закриту форму туберкульозу, знаходиться в декретній відпустці.

20 вересня 2003 р., я уклала шлюб з Котовським Ю.В., в цьому шлюбі ми маємо двох синів, Костянтина, 23.10.2004 р. народження, і Андрія, 10.12.2006 р. народження.

Проживши з Котовським Ю.В. у шлюбі шість з половиною років, 22 березня 2007 р. я з дітьми змушена була піти від чоловіка, тому що він з дітьми, що відбилося на їх емоційному стані.

На даний період ми з дітьми проживаємо у моїх батьків ї за цей час я переконалася, що поновлення наших сімейних стосунків неможливе, тому що це завдає шкоди і мені, і дітям.

Так як батько не брав участі у вихованні дітей, навіть зараз не намагається бачитись з ними, і самі діти не виражають бажання повертатись до батька, тому я вважаю необхідним, щоб після розірвання шлюбу діти проживали зі мною.

Я знаходжусь в декретній відпустці, тому і я, і діти потребуємо матеріальної допомоги від чоловіка, але мою пропозицію домовитись про участь Котовського Ю.В. у нашому з дітьми утриманні він категорично відкинув, хоча має стабільний та високий заробіток.

Хочу розділити майно: щоб 2-х кімнатна квартира залишилась за мною та моїми дітьми, а машина і гараж залишився чоловікові.

№ 4. Загальна інформація

Я жила собі спокійно нікого не чіпала, а моя сусідка мені всю дорогу капості робить: то землю захопить, то забор поваляє, то сміття накидає мені на город. В неї ворота які по рельсам ходять коли відкриваються то заходять аж на мій город і мою картоплю виривають. Я їй раз сказала, другий убери свої ворота, а вона каже що хочу то й роблю. Я запросила знайомого і він спиляв рельси по яким ходять ворота я їх склала в неї на городі. А вона на мене в суд подала на відшкодування і моральної шкоди. Допоможіть мені.