Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
вих.роб. 11-Г 09-10.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
19.11.2019
Размер:
132.61 Кб
Скачать

Запорізький навчально-виховний комплекс №67 Запорізької міської ради Запорізької області

«Узгоджую» «Затверджено»

заст..директора ВР Директор ЗНВК №67

Романіченко Л.С. Малиш О.Є.

________________ _________________

01 вересня 2009 року 01 вересня 2009 року

План

виховної роботи

з учнями 11-Г класу

на І семестр 2009- 2010н.р.

Підготував:

Класний керівник

11-Г класу

Григоращенко В.Ю.

м.Запоріжжя

2009

Характеристика класу

В 11-Г класі 29 учнів, з них хлопців -24 чол., дівчат - 5. Віковий континент різноманітний. Більшість учнів переважають до 17 років – 18 чол., та учнів після 17 років – 11 чол.

Майже всі учні мають неповні сім'ї – 21 сім'я і лише 8 учнів проживають у повних сім'ях.

Також в класі є неблагонадійні учні – це Красножон Артем (схильний до мандрування), Скабала Оксана (схильна до пропусків уроків), Рясна Алла (схильна до пропусків уроків, мандрування), Черниш Максим та Михєєв Ілля теж схильні до пропусків уроків.

Декілька сімей у класі опинилися в складних життєвих ситуаціях і потребують соціального супроводу. Це Журавльов Андрій, мати якого має інвалідність, отримує маленьку пенсію та виховує хлопця сама. Також до цієї категорії відноситься Хурматулін Артем, який проживає самостійно, отримує аліменти від батька, а мати проживає окремо разом з іншим чоловіком.

Є категорія учнів які стоять на:

ВШК-

ССД-

КМСД-

Взаємовідносини класного керівника і учнів класу задоволені. В цілому клас характеризується як дружний. Наявні групування переважно за місцем проживанням. Неофіціальних лідерів в класі немає.

Таким чином, мотиваційно-особистісна сфера розвивалася в класі відповідно до гармонійного розвитку особистості.

Аналіз виховної роботи

З дітьми працювала перший рік. Матеріальне становище у більшості дітей у сім’ях середнього рівня. Більшість дітей виховується в сім’ях, де панує взаєморозуміння і тактованність. Багато учнів які працюють на підприємстві або у ПП. Багато учнів виховують одні матері.

За підсумками 2008-2009 навчального року успішність класа низька, майже 96% учнів навчаються на початковому рівні. Причинами низької успішності є низка проблем- сімейні (слабкий контроль батьків), матеріальне становище сім’ї, небажання навчатися. Але є учні які навчаються на середньому рівні - Савело Олег. Крім низької успішності в класі є проблема №1 пропуски уроків учнями- Красножон А., Скабала О., Рясна А.

Постійно учні класа по середам ходили на консультацію до шкільного психолога.

На протязі році клас приймав активну участь у виховних заходах, готувалися вітальні поздоровлення до свят.

Основною метою виховання діяльності є створення оптимального соціально-культурного мікроклімату в колективі. Протягом року я вела виховну роботу , яка поєднувала б в собі традиційні форми та методи роботи класного керівника та нетрадиційні, але таку важливу своєчасну психологічну допомогу вихованцям та їх батькам. Для цього використовую тестування, тренінги та індивідуальні консультації. Ці форми роботи помагали вчителям в роботі з учнями, батькам, а також самим учням.

Як класний керівник багато часу приділяю морально-етичному вихованню учнівського колективу, формуванню обов’язку, відповідної культурної поведінки.

У роботі з батьками використовую колективні бесіди, зустрічі за круглим столом.

Негативним в роботі є те, що не всі батьки приходять своєчасно на батьківські збори, багато хто з батьків занятий особистим життям.

Таким чином мотиваційно-особистісна сфера розвивається відповідно до гармонійного розвитку особистості.

Завдання на поточний навчальний рік залишаються ті самі.