Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
договор ткач.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
18.11.2019
Размер:
67.58 Кб
Скачать

ДОГОВІР

поставки N 29

м. Київ

"06" липня_ 2010 р.

Ямпільський районний центру зайнятості – робочий орган виконавчої дирекції Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, у подальшому "Покупець", в особі директора Передерко Анатолія Мартьяновича, що діє на підставі Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування України на випадок безробіття”, Статуту Фонду та Положення про Ямпільський районний центр зайнятості з однієї сторони, та ТОВ “Комп’ютер Плюс...” у подальшому "Постачальник", в особі генерального директора Д.Н. Безбородова, що діє на підставі Статуту підприємства, з другої сторони, (в подальшому разом іменуються "Сторони", а кожна окремо - "Сторона") уклали цей Договір (надалі - "Договір") про таке.

1. Предмет договору

1.1. Постачальник зобов'язується поставити у зумовлений строк другій стороні - Покупцеві товар, а Покупець зобов'язується прийняти вказаний товар і сплатити за нього певну грошову суму.

1.2. Найменування, одиниця виміру, загальна кількість товару, що підлягає поставці за цим Договором, ціна за одиницю товару визначаються специфікацією (надалі іменується "специфікація"), що є додатком N 1 до цього Договору.

1.3. Загальна вартість цього Договору складає 18133,50 грн. (_Вісімнадцять тисяч сто тридцять три грн. 50 коп.), у тому числі ПДВ- 3460,85 грн. ( Три тисячі чотириста шістдесят гривень грн. 85 коп.) і визначена специфікацією, що є додатком N 1 до цього Договору

1.4. Постачальник гарантує, що товар належить йому на праві власності, не перебуває під забороною відчуження, арештом, не є предметом застави та іншим засобом забезпечення виконання зобов'язань перед будь-якими фізичними або юридичними особами, державними органами і державою, а також не є предметом будь-якого іншого обтяження чи обмеження, передбаченого чинним в Україні законодавством.

2. Строки та порядок передачі товару

2.1.Постачальник зобов’язаний передати Покупцю передбачений цим Договором товар в строк, що становить 60 (шістдесят) календарних днів з дати отримання Постачальником авансу згідно п.8.2.1. Договору.

2.1.1.Постачальник має право на дострокову передачу товару в межах строку передачі з обов'язковим повідомленням Замовника про це не пізніше 3 (трьох) робочих днів до запланованої дати дострокової передачі.

2.2.Прийом-передача товару провадиться Сторонами згідно товарної накладної.

2.3.Порядок, строки та умови заміни дефектного товару, виявленого під час приймання, узгоджується Сторонами в робочому порядку згідно з чинним в Україні законодавством. До дефектного товару за цим Договором відноситься товар з виробничими дефектами, пошкоджений товар та такий товар, що не відповідає специфікації.

2.4.Право власності на товар та ризик випадкового знищення або пошкодження товару переходить від Постачальника до Покупця в момент підписання Сторонами товарної накладної.

3. Порядок поставки товару

3.1. Базова умова поставки – до складу Ямпільського районного центру зайнятості 24500 Вінницька обл.. м. Ямпіль вул. Жовтнева, 86.

4. Якість та комплектність товару

4.1.Постачальник гарантує належну якість та комплектність передбаченого цим Договором товару відповідно до технічних вимог виробника та вимог, що зазвичай ставляться на ринку товарів в Україні до аналогічних товарів згідно з вимогами чинного українського законодавства.

5. Гарантійний строк

5.1. Постачальник гарантує якість та надійність товару протягом 12 (дванадцяти) місяців з моменту передачі товару Покупцю в порядку та на умовах цього Договору.

5.1.1.Гарантія Постачальника не розповсюджуються у разі:

а) переробки або регулювання виробу, зроблених без письмового узгодження з Постачальником;

б) використання виробу не по призначенню або не в відповідності з експлуатаційною документацією;

в) установки або експлуатації виробу, не відповідно до технічних стандартів і норм безпеки, діючим в країні використання виробу;

г) випадкового або навмисного попадання чужорідних предметів, агресивних сполук або рідин у внутрішні чи на зовнішні частини;

д) ремонту, зробленого не уповноваженими на те сервісними центрами або третіми особами;

е) відсутності своєчасного профілактичного обслуговування;

ж) коливання напруги, нещасного випадку, механічного ушкодження, удару блискавки, затоплення, пожару, неправильної вентиляції та інших причин, які не контролюються Постачальником;

з) дефекту системи, в якій даний виріб використався як елемент системи;

5.2. Гарантійне обслуговування проводиться на території уповноважених сервісних центрів.