Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
KP_OTK_U.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.11.2019
Размер:
117.76 Кб
Скачать

Міністерство внутрішніх справ

Національний університет внутрішніх справ Кафедра тактико-спеціальної підготовки

1 – 3 факультетів

Методичні вказівки

по підготовці і написанню контрольної роботи з дисципліни «Охорона праці» для слухачів заочного відділення спеціальності ...…

Затверджено

Харків 2001

Зміст методичних указівок.

  1. Вибір варіанта контрольної роботи.

  2. Методика написання контрольної роботи.

  3. Питання для виконання контрольної роботи слухачами заочного відділення.

  4. Завдання для виконання розрахункової частини контрольної роботи.

Виконання контрольної роботи.

  1. Вибір варіанта контрольної роботи.

Вибір варіанта теоретичної частини контрольної роботи здійснюється згідно з додатком 2. Варіант залежить від останньої і передостанньої цифри залікової книжки слухача. По вертикалі відкладені передостанні цифри залікової книжки слухача, а по горизонталі відкладені останні цифри залікової книжки слухача. На перетинанні обраних цифр знаходиться прямокутник таблиці, у якій зазначені два номери. Ці номери відповідають номерам питань для виконання контрольної роботи.

Вибір варіанта розрахункової частини контрольної роботи здійснюється згідно з додатком 3. Варіанти завдання залежать від останньої і передостанньої цифри залікової книжки слухача. По вертикалі відкладені передостанні цифри залікової книжки слухача, а по горизонталі відкладені останні цифри залікової книжки слухача. На перетинанні обраних цифр знаходиться прямокутник таблиці, у якій зазначені дві букви (слов'янського і латинського алфавіту).

Обрані букви відповідають варіанту завдання, що запропонований слухачу для ухвалення рішення. Обрані букви слов'янського алфавіту є вихідними даними для завдань 1, 2, 3 і 6. Букви латинського алфавіту є вихідними даними для завдань 4 і 5. Вихідні дані для розрахунків для завдань 1, 2, 3 і 6 приведені в додатку 4. Вихідні дані для розрахунків для завдань 4 і5 приведені в додатку 5.

У додатку 4 для кожного варіанта дані чотири числових значення. Цифрові значення є вихідними даними при виконанні завдань 1, 2, 3 і 6 відповідно. У додатку 5 кожен варіант складається із пари по трьох числових значень. Верхні числові значення є вихідними даними при виконанні завдання 4, а нижній ряд при виконанні завдання 5.

При виконанні 1 завдання вихідними даними є відстань від найбільш вилученого місця приміщення вашого об'єкта до евакуаційного виходу. Для виконання 2 і 3 завдання час необхідний на евакуацію береться з 1 завдання. При виконанні 4 завдання розглядається спільна дія чадного газу, фосгену і сажі, ГДКСО = 1 мг/м3, ГДКСОСl2 = 0.005 мг/м3, ГДКСажи = 10 мг/м3. Вихідними даними є фактична концентрація даних речовин, відповідно. При виконанні 5 завдання дані три цифри, одна відповідає загальній площі приміщень у будинку, а друга площа приміщень, де встановлені комп'ютери й інше коштовне устаткування, третя площі території вашого об'єкта відповідно. При виконанні 6 завдання вихідними даними є кількість газоповітряної суміші вуглеводних з'єднань.