Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка для виробн-практики-ПС41.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
14.11.2019
Размер:
97.28 Кб
Скачать

5. Зміст розділів

У розділі «Вступ» наводиться опис галузі діяльності, до якої належить підприємство, де студент проходить практику, характеризується необхідність автоматизації задач цієї галузі.

У розділі "Характеристика підприємства" необхідно визначити сферу діяльності підприємства, його функції або послуги, що надаються, структуру підприємства із виділенням відділу (підрозділу підприємства), де студент проходить практику, визначити інформаційні потреби для всіх категорій користувачів. Далі приводиться коротка характеристика технологічного процесу обробки інформації із зазначенням технічного і програмного забезпечення, документів предметної області, на основі яких здійснюється обробка даних, топології комп’ютерних мереж. Також тут наводиться характеристика власного робочого місця.

У розділі «Охорона праці і безпека життєдіяльності» слід описати особливості праці на даному робочому місці, небезпечні фактори роботи, надати рекомендації з техніки безпеки.

У розділі "Постановка задачі" повинно бути визначено мету розроблюваного програмного продукту (додатку, сайту тощо) і сформульовані основні вимоги до розроблюваної системі:

  • перелік основних функцій;

  • вимоги до технічних засобів;

  • вимоги до програмних засобів;

  • вимоги до надійності;

  • перелік документів, які є джерелами даних;

  • шаблони документів, що будуть видаватися на запит користувачів.

Необхідно обґрунтувати вибір середовища програмування, СКБД.

Розділ "Алгоритм рішення задачі" має містити:

  • характеристику етапів проектування архітектури системи, окремих підсистем і модулів. Моделі повинні бути представлені ​​графічно;

  • вимоги до користувацького інтерфейсу і особливості його проектування. У звіті мають бути представлені в графічному вигляді елементи інтерфейсу;

  • особливості реалізації (програмування) окремих модулів і їх збірки;

  • особливості верифікації і атестації системи.

У розділі "Висновок" необхідно дати коротку характеристику виконаної роботи, привести особливості реалізованого програмного продукту та можливості його подальшого розвитку.

У розділі "Література" наводиться список використаної літератури із зазначенням авторів і назв підручників, назв видавництв і року видання.

У додатках може бути приведений лістинг програмного коду, скріншоти екранних форм програмного продукту, таблиці із введеними даними, тексти запитів, види звітів, що формуються системою, тестові приклади, які повинні підтвердити працездатність програмного продукту, вид допомоги користувачеві системи.

Додаток 1. Титульна сторінка звіту

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Черкаський політехнічний технікум

ЗВІТ

про проходження виробничої технологічної практики

на підприємстві «СПД-Україна»

Виконав студент групи ПС 41

Лисенко Ю.Т._____________

Керівник практики від ЧПТ

Трембовецька Т.В._________

Оцінка __________________

Черкаси 2012

9